Sport

Adi Vasile, dezamăgit de ratarea calificării în Final Four: „Am avut două șanse mari pe final!”

12.04.2021 | 08:48
Adi Vasile dezamagit de ratarea calificarii in Final Four Am avut doua sanse mari pe final
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui CSM București, Adi Vasile, a fost extrem de dezamăgit după ce echipa sa a ratat dramatic calificarea cu ȚSKA Moscova în Final Four-ul de la Budapesta și consideră că echipa sa a avut două șanse uriașe în finalul partidei.

„Messi” Neagu nu a putut să ducă de una singură pe „tigroaice” în semifininalele Ligii Campionilor, singura jucătoare care a ținut steagul sus fiind portărița Jelena Grubisic.

ADVERTISEMENT

Avantajul din meciul tur s-a dovedit a fi insuficient, iar ȚSKA Moscova s-a calificat dramatic în Final Four-ul de la Budapesta, după ce în repriza a doua CSM București a înscris doar opt goluri.

Adi Vasile consideră că ȚSKA Moscova a meritat calificarea: „După aceste două meciuri au meritat-o!”

Adi Vasile a fost foarte afectat de ratarea calificării și a declarat supărat la conferința de presă că rusoaicele au meritat să meargă în Final Four după jocul prestat per total în dubla manșă: „În primul rând vreau să felicit pe ȚSKA Moscova pentru calificare. Cred că după aceste două meciuri au meritat-o”.

ADVERTISEMENT

Așa cum o spusese și înainte de meciul retur, avantajul de cinci goluri nu a fost sufiecient pentru califificare, chiar dacă le-a oferit jucătoarelor sale un plus la nivel de încredere, iar CSM a pierdut calificarea deoarece a înscris mai puține goluri în deplasare (32-27 în tur și 24-19 la retur): „Avantajul de cinci goluri de la București ne-a dat încredere dar nu a fost de ajuns pentru a ne califica”.

Antrenorul „tigroaicelor” consideră că jocul s-a decis în finalul meciului, când CSM București a ratat două atacuri consecutive din situații foarte clare, care ar fi putut să schimbe soarta dublei manșe: „….pe final cred că am ratat două șanse mari din situații foarte clare. Au avut un portar foarte bun care e tot timpul acolo pentru echipă”, a fost concluzia lui Adi Vasile.

ADVERTISEMENT

Elizabeth Omoregie a rămas fără cuvinte după ratarea calificării: „Dar ce pot să mai spun acum”

Jucătoarea lui CSM București, Elizabeth Omoregie, nu a făcut cel mai bun meci și a rămas fără cuvinte la conferința de presă fiind extrem de dezamăgită de jocul echipei în returul cu ȚSKA Moscova: „Felicitări, ȚSKA Moscova pentru calificare. Din punctul meu de vedere a fost un meci foarte greu. Cred că pe final am ratat niște șanse foarte mari. Dar ce pot să mai spun acum?”, a spus tristă handbalista.

FANATIK a încercat să găsească motivele pentru care CSM București a ratat calificarea în premieră în Final Four-ul de la Budapesta, în timp ce Gheorghe Tadici consideră că „tigroaicele” au pierdut calificarea la meciul tur, când au avut nouă goluri diferență, dar și ultimele 20 de minute ale meciului de la Moscova: „Cred că și în tur s-a pierdut calificarea, CSM putea să bată la șase goluri diferență, la ultima fază. Calificarea s-a pierdut de fapt în cele 20 de minute din repriza secundă. A fost ceva de necrezut ce s-a întâmplat, acolo s-a pierdut jocul! Măcar 50% dintre ratări dacă nu erau, altfel discutam acum”, a mai spus Tadici pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Este pentru prima oară când CSM București ratează calificarea după ce a câștigat meciul tur. De altfel, „tigroaicele” reușiseră trei calificări din patru în Final Four în deplasare înainte de dubla manșă cu ȚSKA Moscova.

ADVERTISEMENT