Sport

Adi Vasile e încă marcat că CSM București a ratat Final Four-ul: ”Sunt urme care se vor simți mult timp”

12.04.2021 | 23:12
Adi Vasile e inca marcat ca CSM Bucuresti a ratat Final Fourul Sunt urme care se vor simti mult timp
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM București, Adi Vasile, e încă marcat că formația sa a ratat Final Four-ul Ligii Campionilor după o dublă în care a dominat-o în multe momente pe ȚSKA Moscova.

”Tigroaicele” s-au impus acasă cu 32-27, dar rusoaicele au învins la retur cu 24-19 și merg în semifinale datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Adi Vasile a fost extrem de dezamăgit după ratarea dramatică a calificării și consideră că echipa sa a avut două șanse uriașe în finalul partidei.

Ratarea Final Four-ului de către CSM București îl îngrijorează pe Adi Vasile

La 24 de ore după ce a ratat prezența în Final Four, delegația celor de la CSM București s-a întors în țară, dar amărăciunea lui Adi Vasile era tot la nivel înalt, acesta fiind îngrijorat de ce urmează pentru formația sa.

ADVERTISEMENT

”E genul de înfrângere care lasă niște urme. Sunt urme care se vor simți de acum încolo, destul de mult timp. În același timp reprezintă o motivare foarte mare sezonul viitor, așa că tot ce putem să facem este să fim mai buni în sezonul următor de Liga Campionilor.

Calificarea s-a pierdut undeva între cele două jocuri, există frustrarea că la București puteam să câștigăm la un scor un pic mai mare. Pe de altă parte, și în meciul din Rusia am avut șansa în mâinile noastre”, a declarat tehnicianul la întoarcerea în România.

ADVERTISEMENT

Lună de coșmar pentru handbalul românesc

Este un eșec dureros pentru “tigroaice”, în condițiile în care erau mari favorite la calificarea în Final Four după meciul din tur. FANATIK vă prezintă motivele care au dus la acest dezastru de la Moscova, un meci de tristă amintire de care o să ne aducem aminte mult timp.

Directorul general al lui CSM București, Gabriela Szabo, a reacționat după ratarea calificării în Final Four și spune că  proiectul CSM va continua la cel mai înalt nivel în ciuda înfrângerii amare din Rusia.

ADVERTISEMENT

A fost o lună de coșmar pentru handbalul românesc. Trei obiective majore au fost irosite după ani de muncă și sportul de pe semicerc din România traversează o criză profundă de rezultate. Pe lângă eliminarea CSM-ului, naționala feminină a ratat prezența Jocurile Olimpice, iar cea masculină nu s-a calificat la Euro după ce a pierdut cu modesta formație din Kosovo.

ADVERTISEMENT