ADVERTISEMENT
Sport

Adi Vasile, întâlnire de gradul 5 cu Per Johansson în CSM București – Rostov. Video

Autor: Traian Terzian | 18.11.2020 | 14:30
Adi Vasile, întâlnire de gradul 5 cu Per Johansson în CSM București - Rostov. Video
Întâlnirea CSM București - Rostov, restanță  din faza grupelor Ligii Campionilor, aduce în prim-plan un duel interesant între antrenorii Adi Vasile și Per Johansson. Sursă foto: Sport Pictures

Întâlnirea CSM București – Rostov, restanță  din faza grupelor Ligii Campionilor, aduce în prim-plan un duel interesant între antrenorii Adi Vasile și Per Johansson.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt foarte buni prieteni, colaborând de patru ani la echipa națională a Muntenegrului acolo unde suedezul este principal. În sezonul precedent, ei au lucrat împreună și la CSM, dar cu rolurile inversate.

”Tigroaicele” sunt pe primul loc în grupă, dar în ultima etapă, în weekend, au remizat surprinzător în Sala Polivalentă cu Krim Ljubljana.

CSM București – Rostov aduce un duel inedit între antrenorii Adi Vasile și per Joahnsson

Partida CSM București – Rostov, care ar fi trebuit să aibă loc la 27 septembrie, dar a fost amânată la cererea rușilor din cauza unor cazuri de coronavirus, va avea loc joi, 19 noiembrie, de la ora 18:00, și îi va aduce pentru prima dată ca adversari pe antrenorii Adi Vasile și per Johansson.

ADVERTISEMENT

”Lucrăm împreună de patru ani, știm bine cum funcționează mintea noastră, dar fetele din teren pot face diferența împotriva oricărui plan tactic pentru că dispun de multă valoare și calitate individuală”, a declarat antrenorul CSM-ului.

”Vorbim des, suntem prieteni buni, lucrăm împreună foarte bine, e pentru prima dată când vom fi adversari, dar delimităm excelent zona de prietenie. Nu sunt tachinări amicale pe tema acestui meci”, a explicat Adi Vasile.

”Grace Zaadi este conducător de joc, dorește să evolueze organizat, colectiv. Anna Vyakhireva este jucătorul care iese din tiparul echipei, are calitatea de a rezolva singură multe situații. Într-un context de echipă completă, aș zice că au o echipă mai bună decât anul trecut. Zaadi este un mare plus la 9 metri, ea completează foarte bine ideea lor de echipă. Rostov joacă de mult timp împreună, nucleul de bază  este și cel de la echipa națională și asta contează enorm”, a spus Vasile.

ADVERTISEMENT

”Cu siguranță Per Johansson ne știe multe dintre secrete, dar nu cunoaște absolut totul despre noi. Va fi un meci strâns. Anna Vyakhireva mi se pare cea mai bună. Vom încerca să o oprim, atât pe ea, cât și pe celelalte jucătoare, pentru că au toate calitate individuală. Vom face tot posibilul să le găsim punctele mai puțin bune și să le folosim”, a afirmat și Carmen Martin, extrema CSM-ului.

”Tigroaicele” nu se vor putea baza pe Alexandrina Barbosa, accidentată grav la partida cu Krim Ljubljana și care va absenta aproximativ șase luni, dar speră în revenirea superstarului Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT