Sport

Adi Vasile o apără pe Cristina Neagu în fața suporterilor rapidiști: „Pe mine să mă înjure cât vor”

Adi Vasile, antrenorul celor de la CSM București, a avut o reacție dură după ce Cristina Neagu a fost ținta injuriilor în derby-ul cu Rapid.
21.02.2023 | 10:50
Adi Vasile o apara pe Cristina Neagu in fata suporterilor rapidisti Pe mine sa ma injure cat vor
Adi Vasile i-a luat apărarea Cristine Neagu după ce a fost înjurată de fanii Rapidului. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CSM București s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după victoria, scor 31-24 în fața rivalei Rapid. Este a doua dispută între cele două formații în mai puțin de o lună, iar deznodământul a fost același. De patru ori cea mai bună handbalistă din lume, Cristina Neagu a fost înjurată de suporterii giuleșteni după fiecare gol marcat.

Adi Vasile, reacție aprigă după ce Cristina Neagu a fost jignită de fanii Rapidului: „Pe mine să mă înjure cât vor”

Deși a început excelent partida și a condus cu 13-7 în minutul 22, Rapid a făcut o a doua repriză slabă și i-a permis CSM-ului să își adjudece fără emoții victoria. Cei aproximativ 200 de fani ai Rapidului, aflați în Sala Polivalentă, au adresat injurii la adresa Cristinei Neagu după fiecare gol marcat în poarta giuleștencelor.

ADVERTISEMENT

Adi Vasile a reacționat dur după ce liderul naționalei României la handbal feminin a avut parte de un asemenea tratament. „Cred că este nemeritat pentru un om precum Cristina Neagu să primească un asemenea tratament.

Pe mine să mă înjure cât vor și nu e nicio problemă, dar pentru un simbol și o doamnă cum e Cristina, nu cred că e mediul cel mai bun să facem reclamă handbalului într-un sezon ca acesta. Cristina merită respectul tuturor”, a declarat Adi Vasile, potrivit PRO TV.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a replicat dur după ce a fost înjurată de suporterii Rapidului: „Asta spune totul despre caracterul lor”

Nici la finalul meciului Cristina Neagu nu a scăpat de injuriile fanilor giuleșteni, iar cea mai bună jucătoare de handbal din România a fost nevoită să se apere. „Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor.

Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este… În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor… Pe mine nu mă interesează ce cred ei.

ADVERTISEMENT

Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”, au fost cuvintele Cristinei Neagu, la finalul partidei.

Cristina Neagu îi dorește un parcurs bun Rapidului în Liga Campionilor

Cristina Neagu a precizat că se respectă cu jucătoarele Rapidului și că le dorește un parcurs excelent în Liga Campionilor. Campioana României joacă împotriva lui Krim în play-off-ul pentru calificarea în sferturile de finală, în timp ce CSM, calificată direct în sferturi, va întâlni câștigătoarea meciului Brest/Esbjerg.

ADVERTISEMENT

„În ultimii 2-3 ani, de când Rapid s-a ridicat și contează în Liga Națională nu a reușit să ne învingă, dar cred că are o echipă bună, puternică. Fiecare meci e greu. Chiar și azi ne-a condus la 5-6 goluri. Acolo s-a jucat meciul.

Am fost la un gol în spate la pauză, iar atunci ne-am zis că putem să o luăm de la 0-0 și să facem o repriză bună. Am reușit să jucăm mai exact, iar diferența s-a văzut la finalul meciului.Am început meciul prost, dar l-am terminat foarte bine. Sunt mândră și bucuroasă că mergem mai departe.

Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a mai spus Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT