Sport

Adi Vasile, pe picior de plecare de la CSM Bucureşti?! Ce decizie a luat conducerea clubului. Exclusiv

CSM Bucureşti a început cu stângul în Liga Campionilor şi apele sunt tulburi la campioana din Liga Florilor, antrenorul Adi Vasile având postul ameninţat.
13.09.2021 | 17:37
Adi Vasile pe picior de plecare de la CSM Bucuresti Ce decizie a luat conducerea clubului Exclusiv
Adi Vasile, pe picior de plecare de la CSM Bucureşti?! Ce decizie a luat conducerea clubului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a pierdut la limită, scor 21-22, meciul cu Esbjerg din prima etapă a EHF Champions League. “Tigroaicele” au avut trei goluri avans cu patru minute înainte de final, însă sfârşitul meciului a fost unul de coşmar.

Esbjerg a reuşit să înscrie de patru ori şi să câştige cu 22-21, ultima reuşită fiind înscrisă cu 8 secunde înainte de finalul meciului. CSM Bucureşti a făcut un joc modest, cu peste 20 de greşeli în atac, o cifră uriaşă la acest nivel.

ADVERTISEMENT

Adi Vasile, pe picior de plecare de la CSM Bucureşti?!

Startul de sezon este unul dificil pentru CSM Bucureşti. “Tigroaicele” au pierdut finala Cupei României cu Gloria Buzău şi au început cu stângul în EHF Champions League, iar asta îi pune în pericol postul lui Adi Vasile.

Antrenorul care a semnat în luna martie prelungirea înţelegerii cu CSM Bucureşti până în 2023 nu este în cea mai comodă poziţie, în condiţiile în care obiectivele echipei sunt reprezentate de performanţă pe plan european.

ADVERTISEMENT

Conducerea celor de la CSM Bucureşti şi-a declarat susţinerea pentru antrenorul principal!

În ciuda unui start dificil de sezon, oficialii echipei CSM Bucureşti au spus pentru FANATIK că Adi Vasile se bucură de toată susţinerea conducerii şi nu se pune problema unei schimbări de antrenor în acest moment.

CSM Bucureşti s-a impus în ambele meciuri din Liga Florilor din noul sezon, însă nu a făcut-o fără emoţii. “Tigroaicele” au câştigat cu 25-23 meciul cu Ştiinţa Bucureşti, nou promovata punând probleme serioase campioanei.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti, mare favorită la titlu! Obiectivul european: Final Four în Champions League

Apoi a venit o victorie importantă la Bistriţa, cu 24-21 împotriva unei contracandidate la titlu. CSM Bucureşti rămâne marea favorită la titlu în Liga Naţională, însă obiectivele echipei vizează performanţa europeană şi obiectivul este calificarea în Final Four din Champions League.

În ciuda susţinerii arătată de conducere, pentru Adi Vasile urmează o săptămână care se poate dovedi decisivă în privinţa viitorului său pe banca celor de la CSM Bucureşti. “Tigroaicele” au două examene dificile de trecut şi care le poate readuce în grafic.

ADVERTISEMENT

Săptămână decisivă pentru “tigroaice”! Meciuri cu Rostov şi Rapid

Sâmbătă, de la ora 17:00, CSM Bucureşti va întâlni pe teren propriu pe Rostov Don, una dintre cele mai puternice echipe ale grupei. Apoi, patru zile mai târziu “tigroaicele” vor avea derby-ul cu Rapid, în Liga Naţională.

Adi Vasile este în staff-ul lu CSM Bucureşti din 2014 şi este antrenor principal din octombrie 2019 când l-a înlocuit pe Tomas Ryde, demis după un început modest de sezon alături de echipa din Capitală.

La începutul anului 2021, Adi Vasile a preluat şi naţionala României de handbal feminin. “Tricolorele” au ratat calificarea la Jocurile Olimpice, însă şi-au asigurat participarea la Campionatul Mondial din decembrie.

  • 2023 este contractul scadent al lui Adi Vasile la CSM Bucureşti
  • 38 de ani are Adi Vasile

 

ADVERTISEMENT