Sport

Adi Vasile rămâne în funcția de selecționer al României! 7 voturi la 5 în Comisia Tehnică. Acuze dure: “E inadmisibil!”. Exclusiv

Adi Vasile rămâne în funcția de selecționer al României. Comisia Tehnică a FRH a decis să îl mențină în funcție pe antrenor cu 7 voturi la 5. La finalul ședinței au fost acuze dure.
27.01.2022 | 13:40
Adi Vasile ramane in functia de selectioner al Romaniei 7 voturi la 5 in Comisia Tehnica Acuze dure E inadmisibil Exclusiv
ADVERTISEMENT

Adi Vasile rămâne la cârma echipei naționale. Din informațiile FANATIK, Comisia Tehnică a votat cu 7 voturi la 5 menținerea actualului selecționer, aflat la final de contract după ocuparea locului 13 la Campionatul Mondial din Spania.

Adi Vasile rămâne în funcția de selecționer al României! Controverse la finalul şedinţei

Ședința nu a fost una fără controverse, în condițiile în care votul a fost foarte strâns. Iar principalele nemulțumiri au fost legate de numele care au votat pentru menținerea în funcție a lui Adi Vasile:

ADVERTISEMENT

“Este inadmisibil! Au votat pentru menținerea selecționerului niște anonimi. În afară de Fotonea și Pașca, toți ceilalți sunt secunzi!”, a fost reacția unui important om de handbal după aflarea votului.

Cine au votat pentru menţinerea actualului selecţioner şi care au fost voturile împotrivă

FANATIK a aflat că au votat pentru menținerea actualului selecționer următorii: Eugen Jelesneac, Iulian Perpelea, Dana Joița, Florin Ciupitu, Sorin Bîrză, Raul Fotonea și Horațiu Pașca.

ADVERTISEMENT

Pentru schimbarea selecționerului, din informațiile noastre, au votat: Alexandru Weber, Bogdan Burcea, Gheorghe Tadici, Goran Kurtes și Romeo Ilie. Astfel, cu 7 voturi la 5, Adi Vasile rămâne în funcția de selecționer.

FANATIK a prezentat raportul selecţionerului după turneul final

FANATIK a prezentat la finalul săptămânii trecute și raportul de activitate întocmit de selecționerul României după Campionatul Mondial din Spania. “Tricolorele” au încheiat turneul final pe locul 13.

ADVERTISEMENT

România a obținut trei victorii și a suferit trei înfrângeri la turneul final. “Tricolorele” au câştigat doar în faţa unor adversari mult inferiori, precum Iran, Kazahstan şi Puerto Rico. Înfrângerile au venit în faţa Norvegiei, Olandei şi Suediei.

Adi Vasile conduce naţionala din ianuarie 2021!

Adi Vasile conduce echipa naţională din luna ianuarie a anului trecut după ce l-a înlocuit pe Bogdan Burcea, unul dintre antrenorii care au votat acum pentru schimbare.

ADVERTISEMENT

Obiectivul lui Adi Vasile pentru anul 2022 este, în primul rând, calificarea la Campionatul European din luna decembrie. România este în grupă cu Danemarca, Austria şi Insulele Feroe şi trebuie să încheie în primele două ale grupei.

Următorul obiectiv: calificarea la Campionatul European!

După primele două etape, “tricolorele” au adunat 3 puncte după ce au învins Feroe la Mioveni, scor 26-19, şi au încheiat la egalitate meciul din deplasare cu Austria, scor 33-33. Urmează meciul de pe teren propriu cu Danemarca, programat pe 2 martie.

Campionatul European din 2022 se desfăşoară în Muntenegru, Macedonia de Nord şi Slovenia. La turneul final vor participa 16 echipe. Primele două clasate din cele şase grupe (12 echipe) plus Norvegia (campioana en-titre) plus cele trei ţări gazdă.

  • 7 voturi pentru menţinere a obţinut actualul selecţioner
  • 39 de ani are Adi Vasile
ADVERTISEMENT