Sport

Adi Vasile, reacție surpriză când a fost întrebat de salariul de 10.000 de euro de la CSM București: “Prin prisma muncii pe care am făcut-o, cred că am câștigat puțin!”

Adrian Vasile, antrenorul celor de la CSM Bucureşti, a vorbit despre salariul de top pe care îl încasează de la echipă, spunând că a câştigat puţin având în vedere munca pe care a depus-o în ultimii doi ani.
29.08.2022 | 14:25
Adi Vasile reactie surpriza cand a fost intrebat de salariul de 10000 de euro de la CSM Bucuresti Prin prisma muncii pe care am facuto cred ca am castigat putin
Adi Vasile şi Cristina Neagu după Supercupa României. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Vasile este din anul 2019 antrenorul principal de la CSM Bucureşti. A preluat echipa după plecarea lui Tomas Ryde şi în acest sezon are ca obiectiv câştigarea campionatului şi accederea în Final Four, în EHF Champions League.

Adi Vasile, reacție surpriză când a fost întrebat de salariul de 10.000 de euro de la CSM București

Antrenorul celor de la CSM Bucureşti a vorbit la Kanal D în emisiunea lui Denise Rifai şi despre salariul de 10.000 de euro pe care îl încasează la vicecampioana României, răspunsul său fiind unul surprinzător la întrebarea dacă merită banii pe care îi câştigă:

ADVERTISEMENT

„Prin prima rezultatului de anul trecut, nu! Prin prisma muncii pe care am făcut-o în ultimii doi ani, extra antrenor, cred că am câștigat puțin! Da, mi-ajung banii de la un salariu la altul, nu sunt cheltuitor, sunt chibzuit, deși știu să mă bucur de viață. Media este corectă, între munca depusă și rezultat”

„Nu cred că mă protejează domul primar, dânsul înțelege că are nevoie de oameni de excelență în subordonatele Primăriei”

FANATIK a scris despre faptul că foştii oficiali ai clubului au încercat să îl demită de trei ori în stagiunea trecută, însă antrenorul a avut votul de încredere al Consiliului de Administraţie de la CSM şi a rămas în funcţie:

ADVERTISEMENT

„Nu cred că mă protejează domul primar, dânsul înțelege că are nevoie de oameni de excelență în subordonatele Primăriei. Nu aș pune detașarea doamnei Gabriela Szabo de la CSM București într-o conexiune directă cu mine, cred că e cu totul altceva.

Am avut plăcerea de două ori de a sta de vorbă cu dânsul. Prima întâlnire a durat două ore, cel puțin. Am fost extrem de plăcut surprins de faptul că domnul primar mi-a pus doar întrebări-cheie, de mare valoare.

ADVERTISEMENT

De atunci mi-am dat seama că-l interesează extrem de tare fenomenul sau poate așa era dânsul, extrem de bine pregătit la întâlnirea despre handbal și despre CSM București. Asta mi-a dat încredere”, a spus Adi Vasile.

CSM Bucureşti, obiective măreţe pentru acest sezon

CSM Bucureşti a câştigat Supercupa României în acest debut de sezon. În prima etapă, “tigroaicele” au remizat în derby-ul cu Rapid, încheiat cu scorul de 31-31. Echipa lui Adi Vasile are şi ambiţii mari şi în Liga Campionilor, unde trebuie să prindă turneul Final Four.

ADVERTISEMENT

Adrian Vasile mai are un an de contract cu CSM Bucureşti. Presiunea pe “tigroaice” este mare, în condiţiile în care obiectivul este de a câştiga toate trofeele interne şi de a se lupta pentru câştigarea Ligii Campionilor.

  • 39 de ani are Adi Vasile
  • 2019 este anul în care a preluat CSM Bucureşti
ADVERTISEMENT