Sport

Adi Vasile se teme de meciul Bietigheim – CSM București: ”Va fi cea mai grea partidă”

24.10.2020 | 16:49
Adi Vasile se teme de meciul Bietigheim  CSM Bucuresti Va fi cea mai grea partida
ADVERTISEMENT

Antrenorul Adi Vasile se teme de meciul Bietigheim – CSM București, din faza grupelor Ligii Campionilor, în ciuda faptului că nemțoaicele au pierdut în primele cinci întâlniri.

”Tigroaicele” au plecat în Germania cu moralul ridicat după succesul de weekend-ul trecut în fața unguroaicelor de la Ferencvaros Budapesta.

ADVERTISEMENT

Bucureștencele au un start foarte bun în Liga Campionilor, înregistrând trei victorii și o singură înfrângere, întâlnirea cu Rostov fiind amânată.

De ce se teme Adi Vasile înaintea partidei Bietigheim – CSM București

”Ne așteaptă un meci foarte echilibrat. Bietigheim nu a traversat cea mai bună perioadă de la începutul Ligii Campionilor, dar au în componență multe jucătoare cu experiență mare la nivel internațional. Este echipa care poate bate pe oricine, dacă prinde o zi bună”, a explicat Adi Vasile de ce se teme de meciul Bietigheim – CSM București.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să ne concentrăm mai mult decât la orice meci, e poate cel mai important meci al nostru. Ar fi cea mai mare greșeală să ne subestimăm adversarul. Nu ai voie să faci așa ceva, nici un meci nu este câștigat înainte. Sportul a pedepsit de multe ori acele favorite care s-au crezut învingătoare. Ele stau bine fizic, au forță și înălțime, joacă în sistem alert”, a spus antrenorul de la CSM București.

”Este un an altfel în Liga Campionilor. Pandemia dă peste cap multe, echilibrul este mai prezent ca până acum. Este un an al responsabilității în teren și în afara lui. E greu de prevăzut finalul, nu mai poți spune de la început că sunt patru-cinci echipe favorite pentru Final Four”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”Fiecare joc are povestea lui. Ritmul avut cu Metz acasă și la partida din Danemarca a fost foarte bun. Pe măsură ce trec zilele o să redobândim acel ritm, pentru că pauza de la echipele naționale și-a spus cuvântul. Punctele maxime sunt făcute să le dezvoltăm, să jucăm și mai bine. Ștacheta trebuie ridicată și mai mult, trebuie să ne autodepășim în fiecare zi”, a afirmat Adi Vasile.

Martine Smeets, extrema ”tigroaicelor”, a jucat trei sezoane la Bietigheim și le cunoaște mai bine pe unele dintre adversare: ”Ca fiecare meci din Liga Campionilor va fi dificil, ele au arătat din ce în ce mai bine. Nu cred că sunt mai slabe decât anul trecut, au multe jucătoare noi și poate nu au omogenitate, dar au multă experiență internațională.

ADVERTISEMENT

Joacă rapid cu multe contraatacuri, este dificil să evoluezi contra lor. Nici o echipă în grupă nu e slabă, ne pregătim de meci ca și cum am juca cu liderul. Sunt mulțumită de cum au mers lucrurile în Liga Campionilor până acum, am avut o singură sincopă, dar sunt convinsă că putem termina pe primele două locuri”.

ADVERTISEMENT