ADVERTISEMENT
Sport

Adi Vasile, semnal de alarmă înainte de Krim – CSM Bucureşti: “Să ne vedem de jocul nostru”

Autor: Gabriela Gheorghe | 06.11.2020 | 15:23
Adi Vasile, semnal de alarmă înainte de Krim - CSM Bucureşti:
Adi Vasile, antrenor CSM București.

Antrenorul lui CSM București a tras un semnal de alarmă înaintea confruntării din Liga Campionilor contra celor de la Krim. Tehnicianul le cere elevelor sale să nu-și subestimeze viitoarea adversară. 

ADVERTISEMENT

După patru succese și o înfrângere în Liga Campionilor, formația antrenată de Adi Vasile a mers azi la Ljubljana, pentru meciul contra lui Krim, echipă ce se află pe penultimul loc al grupei, cu trei puncte acumulate după cinci runde.

CSM București s-a dus în Slovenia. Acolo va disputa cea de-a șasea partidă a grupei al cărei lider este.  Elizabeth Omoregie este una dintre jucătoarele lui CSM București care au evoluat pentru Krim. Ea este de părere că jocul este unul foarte important.

ADVERTISEMENT

Adi Vasile le avertizează pe elevele sale înainte de jocul din Ligă

”Este minunat să fii pe primul loc, dar știm că lucrurile se pot schimba rapid, așa că suntem foarte concentrați la acest meci. Cu siguranță, pentru mine va fi un meci încărcat de emoții”, a spus Elizabeth Omoregie, jucătoare la CSM București.

Liza a avut un mesaj în slovenă pentru partida de sâmbătă care va începe la ora 17:00. Antrenorul Adi Vasile a tras un semnal de alarmă și le-a spus handbalistelor sale că nu au voie să-și subestimeze oponenta.

ADVERTISEMENT

”Este ultima deplasare pe care o vom avea în Liga Campionilor în această primă parte. Krim este o variantă multă îmbunătățită față de anii trecuți, joacă de peste șase ani cu același antrenor și asta contează enorm. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, eu m-am vizualizat mereu pe primul loc, așa cum suntem acum, pentru asta muncesc zi de zi”, a declarat Adi Vasile, tehnician la CSM București.

CSM stă mai bine la meciurile directe

În ultimul joc disputat de CSM București ”acasă” la Krim, echipa noastră a fost învinsă la diferență de un singur gol. Aceasta reprezintă singurul succes al formației slovene în ultimele șase jocuri directe, restul confruntărilor au fost adjudecate de formația din București.

ADVERTISEMENT

”Nu mă gândesc la alte partide foarte mult, nici dacă sunt câștigate. Era altă situație atunci, altă poveste acum două sezoane, deci nu sunt multe puncte comune”, a spus Adi Vasile. CSM București nu a suferit nicio înfrângere în campionatul României după primele 5 jocuri. Mai mult decât atât, trupa lui Adi Vasile are numai victorii.

Nicușor Dan a spus ce se va întâmpla cu echipa de handbal feminin din București: ,,Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management și cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse din private”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1