Galerie foto. Ce tricouri vor purta Messi şi Ramos la Cupa Mondială

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
20/03/2018, 13:11
Galerie foto. Ce tricouri vor purta Messi şi Ramos la Cupa Mondială GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Unele tricouri reprezintă o adaptare a unor echipamente mai vechi purtate de respectivele echipe naţionale. Cea mai mare surpriză vine pentru starul Lionel Messi. Formaţia Argentinei va avea în premieră tricouri de culoare neagră la meciuri în care este considerată în deplasare.

Pentru naţionala Columbiei, Adidas a ales un tricou complet albastru, iar pe spate va apărea inscripţia ”Uniţi pentru o ţară”. Belgienii vor purta tricouri galbene, iar pe umeri vor avea dungi roşii şi negre, în timp ce campioana en-titre, Germania, va avea un echipament de culoare turcoaz, asemănător cu cel purtat în meciul cu Anglia din semifinalele Cupei Mondiale din 1990.

Adidas a ales tricouri albe pentru Spania

Pentru reprezentativa Spaniei, Adidas a ales tricouri de culoare albă, cu dungi portocalii pe umeri, la fel ca cele de la safârşitul anilor 80. Suedia va juca în echipament complet albastru, iar Rusia într-unul de culoare alb-gri. Jucătorii japonezi vor purta tricouri albe, asemătoare cu cele de la începutul anilor 90, în timp ce mexicanii vor juca şi eiu în alb, iar pe piept vor avea dungi verzi şi roşii.

Închide ×