Pariuri sportive

Adidas body care prezinta noul gel de dus ADIPOWER, cu tehnologia Smart Body Response!

23.05.2018 | 11:19
Adidas body care prezinta noul gel de dus ADIPOWER cu tehnologia Smart Body Response

adidas body care prezinta noul gel de dus ADIPOWER, cu tehnologia Smart Body Response, care se activeaza continuu prin miscarile corpurilor atletilor, pentru o zi intreaga de prospetime – atat in sala de antrenament, cat si in afara ei.

Formula eficienta a gelului de dus ADIPOWER are un continut crescut de activi de curatare si capsule active de energie. Tehnologia sensibila la frecare este declansata prin miscare, eliberand un parfum mentolat. Astfel, utilizatorii experimenteaza o senzatie revigoranta si o prospetime indelungata, atunci cand sunt in miscare si au o nevoie accentuata de protectie.

In dus, ADIPOWER pentru barbati are un parfum aromatic, lemnos si fructat, in concordanta cu anti-perspirantul. Notele de varf moderne si tonice de mandarina, para si pin se transforma in acorduri puternice, picante si lemnoase de lemn de santal, patchouli, inainte de finalul alcatuit dintr-o baza masculina, robusta de frunze de citrice si boabe tonka.

Gelul de dus floral fructat pentru femei contine note de varf spumante de citrice, accentuate de acordurile ozonice care se contopesc intr-un buchet floral luminos, de gardenia si neroli. Persistentele note de baza de lemn de santal, mosc si vanilie delicata completeaza experienta plina de prospetime si feminitate.

Paleta de culori a design-ului contemporan, alcatuita din nuante de argintiu suplu si portocaliu vibrant, creeaza o senzatie intensa de energie si putere, amplificate de gelul portocaliu aflat in sticlele transparente. Pentru o diferentiere simplificata,  ambalajul ergonomic al produselor pentru barbati au un capac negru, in timp ce recipientele rotunjite pentru femei au un capac alb, chic.

Acest gel de dus pentru curatare in profunzime si energie este creat pentru a complementa anti-perspirantul ADIPOWER, ce ofera 72 de ore de protectie impotriva umezelii si a mirosului neplacut. Atat gelul de dus, cat si anti-perspirantul au fost create pentru barbati si femei, pentru a le pune corpurile la incercare zilnic, in timpul situatiilor intense.