Life

Adidas, reclamă controversată la sutiene sport pentru femei: “Îți place să transpiri cu stil?”

31.03.2021 | 14:29
Adidas reclama controversata la sutiene sport pentru femei Iti place sa transpiri cu stil
O nouă reclamă controversată marca Adidas: sutienul de sport, promovat de un model neepilat. Sursă foto: adidas.com
ADVERTISEMENT

Îți place să transpiri cu stil? Atunci sutienul sport din noua colecție realizată de Stella McCartney, pentru celebrul brand sportiv Adidas, este pentru tine! Nu o spunem noi, ci chiar cei care au gândit noua reclamă controversată marca Adidas.

Adidas a lansat o nouă reclamă bazată pe ideea de… autenticitate și a reușit să dea naștere mai multor controverse, după ce printre modelele noii colecții se află o tânără de culoare, neepilată la axilă, care promovează sutienul sport creat de Stella McCartney.

ADVERTISEMENT

În descrierea produsului, cei de la Adidas spun că sutienul sport este ideal pentru antrenamentele de intensitate medie, promit că țesătura AEROREADY îndepărtează umezeala de pe corp, oferind confort în timpul mișcării.

Sunt prezentate și părțile detașabile, dar și curelele groase reglabile, iar designul și semnătura creatoarei Stella McCartney promit să te scoată în evidență chiar și atunci când transpiri.

ADVERTISEMENT
Model Adidas
Sutienul sport din noua colecție Adidas, promovat de un “model de ciocolată” neepilat în zona axilei. Sursă foto: adidas.com

Sutienul sport din noua colecție este promovat de o tânără de culoare surprinsă într-o ipostază… autentică, în care își etalează părul din zona axilei.

Imaginile au stârnit deja controverse în mediul online, unde mulți dintre cei care au văzut fotografiile s-au declarat contrariați de viziunea celor de la Adidas.

ADVERTISEMENT
Reclamă Adidas
Imagine din nouă reclamă controversată marca Adidas. Sursă foto: adidas.com

Nu este prima reclamă de acest tip realizată de cei de la Adidas! În 2017, celebrul brand sportiv a lansat colecția de încălțăminte “Superstar”, pentru sezonul toamnă-iarnă, în care un model suedez, neepilat pe picioare, promova noii sneakersi scoși pe piață, la vremea respectivă.

La scurt timp după ce reclama a creat o adevărată furtună în mediul online, Arvida Bystrom, modelul neepilat care a fost imaginea colecției, a fost amenințată cu violul de mai mulți bărbați.

ADVERTISEMENT

Curajul de a poza autentică pentru Adidas și refuzul de a se epila au făcut ca Arvida Bystrom să treacă prin momente extrem de dificile, după ce reclama a fost făcută publică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de adidas Originals (@adidasoriginals)

ADVERTISEMENT