Fotbal international

Adil Rami a fost dat afară de Marseille! Motivul incredibil pentru care fundașul a rămas fără echipă

13.08.2019 | 20:32
Adil Rami a fost dat afara de Marseille Motivul incredibil pentru care fundasul a ramas fara echipa

Adil Rami a fost dat afară de Olympique Marseille în urma episod greu de înțeles. După ce în această vară fundașul de 33 de ani nu s-a prezentat la antrenamentele efectuate sub comanda noului antrenor, Andre Villas-Boas, Rami a pretins că este accidentat pentru meciul din prima etapă a noului sezon din Franța, pierdut de Marseille cu Reims, 0-2. Însă, campionul mondial a fost văzut de membrii ai clubului la un show de televiziune și rezilierea contractului a fost iminentă.

Adil Rami a fost dat afară de Marseille după ce a apărut într-un show TV

Adil Rami nu a participat la antrenamentele din ultima perioadă de la Marseille, și a fost suspendat de club luna trecută. Absențele au continuat, motivul invocat de fundaș fiind o accidentare, dar acesta a fost surprins la un show de televiziune, Fort Boyard, unde făcea wrestling în noroi, și conducerea clubului din Franța a luat hotărârea de a-i rezilia contractul.

Rami a evoluat în ultimele două sezoane la Olympique Marseille, echipă pentru care a bifat 75 de apariții, reușind trei goluri. Mai mult, fundașul central de 33 de ani a fost în lotul Franței care s-a impus la Campionatul Mondial din Rusia din vara anului trecut.

Adil Rami, alături de Pamela Anderson. Sursă Foto: Twitter.com
Adil Rami, alături de Pamela Anderson. Sursă Foto: Twitter.com

Două despărțiri într-o singură vară

Rezilierea contractului cu Marseille nu a fost singura despărțire suferită de Adil Rami în această vară. În luna Iunie, Pamela Anderson anunța despărțirea de fotbalist. Celebra actriță l-a acuzat pe francez de infidelitate. Mai mult, aceasta a susținut, printr-o postare pe Instagram, că Rami a lovit-o în repetate rânduri și că și-a luat o gardă de corp, din teamă să nu fie agresată după despărțire.

”Ultimii doi ani din viața mea au fost o mare minciună. Am fost păcălită. Sunt devastată să aflu că Adil ducea o viață dublă. Obișnuia să glumească despre alți fotbaliști care aveau iubite în apartamente foarte aproape de soțiile lor și îi numea monștri. Dar el e și mai rău de atât. El le-a mințit pe toate. Cum este posibil să controlezi inimile și mințile a două femei în felul ăsta? Și sunt sigură că nu au fost doar două. El este adevăratul monstru”, a scris Pamela Anderson pe Instagram.

  • 33 de ani are Adil Rami
  • 3 milioane de euro este cota fotbalistului pe Transfermarkt.de