Life

Adina Alberts, mesaj dur după ce fostul soț a murit de COVID: ”Prea scârbită”

12.10.2020 | 10:00
Adina Alberts mesaj dur dupa ce fostul sot a murit de COVID Prea scarbita
ADVERTISEMENT

Adina Alberts este în doliu după ce fostul soț, bancherul George Alberts, a fost răpus de noul tip de coronavirus într-un spital din București. Olandezul a încetat din viață la vârsta de 66 de ani, după ce timp de 10 zile a fost în comă, fiind internat la Matei Balș de trei săptămâni.

Cunoscutul medic estetician în vârstă de 51 de ani acuză sistemul medical românesc de moartea primului ei soț și susține că lucrurile nu trebuie să rămână așa pentru că spitalele de stat sunt pline de „bube”.

ADVERTISEMENT

Fostul candidat la primăria sectorului 1 este prea „scârbită” să facă o analiză „la rece” a situației bărbatului care a venit în România acum 25 de ani, Adina Alberts  precizând că țara asta „i-a venit de hac”.

Adina Alberts, dezamăgită de sistemul medical, după ce fostul soț a murit de coronavirus

George Alberts a încetat din viață în noapte de vineri, 9 octombrie, renumitul medic estetician fiind de părere că sistemul medical este cel care i-a adus sfârșitul la numai 66 de ani, nu virusul din China care s-a răspândit atât de mult în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus această boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube!

Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză «la rece». Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.

ADVERTISEMENT

GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. 

De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani!

ADVERTISEMENT

Dar țara asta i-a venit «de hac»! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”, a scris Adina Alberts pe Facebook.

George Alberts, fostul soț al medicului Adina Alberts
George Alberts, fostul soț al medicului Adina Alberts, a murit de COVID-19. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT