Life

Adina Alberts nu e de acord cu educația sexuală în școli: „Jenant!”

09.06.2020 | 16:07
Adina Alberts nu e de acord cu educatia sexuala in scoli Jenant
ADVERTISEMENT

Medicul estetician Adina Alberts a vorbit despre controversa momentului în România, legată de introducerea educației sexuale în școli.

Adina Alberts, despre educația sexuală în școli

Soția afaceristului Viorel Cataramă nu vede cu ochi buni această materie obligatorie în rândul școlarilor și asta după ce a citit câteva pasaje explicite dintr-un manual în care copiilor li se explică ce este și cum se face sexul.

ADVERTISEMENT

„Educația sexuală în școlile din România, o ABERAȚIE! V-ați imaginat cum se desfășoară o oră de educație sexuală în școli? Un dialog în care un adult îi spune unui copil că „penisul lui tati devine tare, intră în vaginul mamei și eliberează spermă. 

ACESTA ESTE MOMENTUL MARII PLĂCERI”. Acest citat este dintr-un manual de educație sexuală, pe care copilul dumneavoastră trebuie să-l „studieze” la școală! JENANT!”, scrie revoltată Adina Alberts.

ADVERTISEMENT

Ce temă îi propune ministrului Anisie

Doctorița nu se opune 100%, ci vorbește despre modul greșit în care se pune problema, având în vedere că există manuale în care se pune accent exclusiv pe plăcerea trupească și nu pe explicarea riscurilor la care se expun tinerii care fac sex neprotejat, de exemplu.

Alberts susține că materia trebuie predată de către un specialist și trebuie să se axeze pe igiena sexuală în primul rând și pe prezentarea bolilor cu transmitere sexuală pentru ca tinerii să știe cum să se ferească pe viitor, când vor deveni activi din punct de vedere sexual.

ADVERTISEMENT

„În final, vă dau o soluție, doamna Monica Anisie. Vă deschid ochii spre o adevărată problemă: pedofilia!”, este tema pe care i-o propune în continuarea mesajului ministrului Educației.

„Băgați, doamnă, specialiști în școli care să le explice copiilor care sunt metodele de abordare a ACESTOR PERVERȘI, cum acționează, cum păcălesc copiii și CE SĂ FACĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE SUNT ÎN PERICOL!”, a adăugat medicul. pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT