Adina Buzatu a fost audiată de DIICOT! “A spălat bani!”

Stilista Adina Buzatu trece prin momente grele, ea fiind chemată ieri la sediul DIICOT, unde a fost audiată într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Procurorii ar fi anchetat-o...
06.08.2014 | 08:16
Adina Buzatu a fost audiata de  DIICOT A spalat bani

Stilista Adina Buzatu trece prin momente grele, ea fiind chemată ieri la sediul DIICOT, unde a fost audiată într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Procurorii ar fi anchetat-o pentru un prejudiciu de aproape 1,6 milioane de lei adus bugetului de stat de firma sa.

  • Adina Buzatu este cercetată pentru evaziune fiscală

Adina Buzatu este în prezent urmărită penal pentru sprijinirea unui grup infracţional, evaziune, fals în înscrisuri şi spălare de bani, cu un prejudiciu de aproape 1,6 milioane de lei adus bugetului de stat de firma sa, conform informaţiilor DIICOT. Încă din luna martie, poliţiştii au descins la Rin Grand Hotel, acolo unde îşi desfăşurau activitatea patru firme, suspectate de anchetatori de evaziune fiscală, printre acestea fiind şi cea a creatoarei de modă Adina Buzatu, care abia s-a întors în ţară, astfel că ea a fost audiată ieri.

Adina a dat ieri declaraţii la DIICOT

După ieşirea de la audierile de ieri, Adina a declarat pentru Libertatea: “Încă nu ştiu despre ce este vorba, se va ocupa firma mea de contabilitate mai departe, pentru că eu lucrez cu o firmă care îmi ţine evidenţa actelor şi am înţeles ieri de la anchetatori că au fost emise nişte facturi de la anumite firme de care eu nu am cunoştinţă. Am pus la dispoziţia autorităţilor toate documentele care mi s-au cerut şi am convingerea că acestea îşi vor face treaba aşa cum trebuie. Este de datoria lor să facă această anchetă, însă sunt o mulţime de oameni de afaceri care acum sunt anchetaţi pentru evaziune fiscală. Eu nu am făcut nimic rău, mi-am văzut de treabă. Mai mult decât să pun la dispoziţie toate actele nu am ce să fac. Am fost ieri pentru prima dată la audieri şi specific că nu am adus haine care nu sunt de firmă aşa cum s-a spus sau că nu au fost înregistrate în contabilitate. Cine a spus acest lucru a vrut doar să-mi facă rău”.

Mai mult:  https://www.libertatea.ro/entertainment/adina-buzatu-cineva-vrea-sa-mi-faca-rau-1055764
P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!