Life

Adina Buzatu dezvăluie tendințele în modă pentru vara lui 2022. Ion Țiriac, Răzvan Lucescu și Sorin Câmpeanu, în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați

Adina Buzatu ne dezvăluie ce trebuie să purtăm vara asta ca să arătăm impecabil, ce ținute sunt în tendințe și ce persoane publice se îmbracă cel mai bine.
18.06.2022 | 14:30
Adina Buzatu dezvaluie tendintele in moda pentru vara lui 2022 Ion Tiriac Razvan Lucescu si Sorin Campeanu in topul celor mai bine imbracati barbati
Adina Buzatu spune că Sorin Câmpeanu, Răzvan Lucescu și Ion Țiriac sunt bărbații cunoscuți din România care se îmbracă cel mai bine: Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adina Buzatu ne explică cum să obținem o ținută impecabilă vara aceasta, ce culori trebuie să folosim și pe care să le evităm, ce țesături se poartă și în ce combinații. Stilista dezvăluie de ce trebuie să țină cont bărbații atunci când își cumpără haine și care sunt cele mai frecvente gafe pe care ar trebui să nu le facă. De asemenea, ne face și un top trei al celor mai bine îmbrăcate vedete masculine de la Holywood, dar și din România. Conform stilistei, Ion Țiriac, Răzvan Lucescu și Sorin Câmpeanu sunt în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din țară.

Ce se poartă în 2022. Adina Buzatu dezvăluie tendințele verii în modă

Adina Buzatu, cel mai cunoscut stilist din Romania specializat în vestimentația masculină, are din 2006 una dintre cele mai profitabile afaceri cu haine pentru bărbații cu stil. După ce a deschis primul magazin de fashion dedicat, în exlusivitate, bărbaților, Adina Buzatu a încercat să-i învețe să se îmbrace cu stil si rafinament. Ce proiecte are Adina Buzatu anul acesta și ce le-a pregatit bărbaților în materie de fashion?

ADVERTISEMENT

“Anul acesta proiectul meu principal, la fel ca în ultimii 20 de ani, este să ajut bărbații români să își construiască un stil bine definit și rafinat, în concordanță cu aspectul fizic și personalitatea. Noi branduri de top se vor adauga portofoliului TRENDS pe lângă cele deja existente, noi colecții superbe, toate cu piese de cea mai bună calitate și la un preț competitiv, pe care să și-l poată permite cât mai mulți bărbați. Scopul meu este să învăț bărbații românii că este mult mai profitabil să investeșți în câteva produse de calitate care îți vin excepțional, decât să cumperi multe haine de calitate mai slabă.” a spus Adina Buzatu, pentru FANATIK.RO.

“Vara asta se poartă culorile și țesăturile naturale”

Și, ca să nu existe dubii și incertitudini, Adina Buzatu explică foarte clar ce se poartă vara aceasta și cum pandemia a reușit să relaxeze puțin stilurile vestimentare și astfel să ofere o mai mare libertate de alegere. Ne spune, de asemenea, ce țesături este indicat să purtăm și în ce combinații.

ADVERTISEMENT

“Culoare, culoare și iar culoare, întotdeauna țesături naturale, ținute simple, monocrome, dar și printuri. În urma pandemiei se remarcă o relaxare a stilurilor, spre exemplu acum sunt acceptate la birou ținutele cu tricou sau maleta la costum, bermude din stofă și materiale precum inul sau  cânepa, materiale ce erau rezervate în trecut exclusiv timpului liber.” declară celebra stilistă din România.

Adina Buzatu tendințe vară
Adina Buzatu ne prezintă materialele pentru vara 2022. Sursă foto: Arhivă personală

Adina Buzatu, despre utilizarea obsesivă a nonculorii negru

Daca nu suntem obisnuiti să ne asortăm culorile și dacă nu avem un stil bine definit de imbrăcăminte există posibilitatea să comitem niste greșeli atunci când ne alegem hainele. Celebra stilista din Romania ne explică cele mai mari greșeli pe care le facem în materie de fashion, poate fără să ne dam seama.

ADVERTISEMENT

“Utilizarea obsesivă a nonculorii negru care a devenit o obișnuință în România. Sunt situații când această se potrivește și situații precum un eveniment elegant pe malul marii, când puteți găsi alte variante mult mai rafinate. Este important să știm că ținutele se realizează în funcție de aspectul fizic, cromatică, stil personal, dar și context.” concluzioneaza Adina Buzatu pentru FANATIK.RO.

“Vara aceasta se poartă albastrul, lila, galbenul în toate tonurile lui”

Ca să fim siguri că alegem niște haine potrivite momentelor importante din viața noastră, Adina Buzatu ne învață și care sunt culorile folosite de designerii vestimentari din toată lumea. Anul acesta, poate mai mult decât în anii precedenți, accentul se pune pe culorile pastel, deci fiecare persoană are o paletă largă din care își poate alege culoarea care-i place și care-i vine bine.

ADVERTISEMENT

“Albastru în toate nuanțele lui, framboise, mov, violet, lila, galben atât neon, cât și solar. Anul acesta, creatorii ne-au răsfățat cu o varietate largă, astfel încât oricare dintre noi poate să poarte ce îi place și ce îi stă bine, în măsură în care îi stă bine și asortează cu gust.” spune celebra stilistă din România.

Adina Buzatu tendințe vară
Adina Buzatu ne prezintă culorile ce trebuie folosite în vara lui 2022. Sursă foto: Arhivă personală

Adina Buzatu, top 3 vedete bine îmbrăcate 

La final, Adina Buzatu ne-a facut si un top trei al celor mai bine îmbrăcate vedete masculine de la Hollywood și din România, ca să ne facem o idee asupra stilului lor vestimentar. A venit vara, putem purta țesături ușoare și vaporoase, culori deschise si curajoase, trebuie doar să încercam să ținem cont de câteva reguli de bază.

“Este greu să nominalizezi o persoană că fiind cel mai bine și alta ca fiind cel mai prost îmbrăcată, dar sunt bărbați iconografici care au cu precădere apariții pline de stil și alții care într-adevăr ratează de multe ori.

David Beckham de exemplu, Rayn Reynolds sau Lewis Hamilton sunt doar câțiva din cei care în general se îmbracă bine. Iar din Romania, politicianul Sorin Câmpeanu, Ion Țiriac si antrenorul Răzvan Lucescu”, declară Adina Buzatu.

Adina Buzatu a descoperit, după ce a fost pasionată de matematică și fizică în liceu, că se poate axa pe un bussiness dedicat modei si tendițelor în modă. Totul a început de la faptul că majoritatea prietenilor ei ii cereau sfatul atunci când doreau sa fie bine îmbrăcați.

Despre parcursul celebrei stiliste, despre divorț și relația cu fiica ei Sara, despre sacrificiile tinereții si cel mai greu moment din viața ei puteti citi aici, într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT