Life

Adina Buzatu, dezvăluiri exclusive despre meseria de stilist și criticile primite: „Mulți nu-mi înțeleg rolul”

Adina Buzatu a explicat, după ani întregi în care a fost criticată, ce meserie are ea de fapt și ce înseamnă să fii stilist.
05.12.2022 | 10:00
Adina Buzatu dezvaluiri exclusive despre meseria de stilist si criticile primite Multi numi inteleg rolul
Adina Buzatu a explicat ce înseamnă, de fapt, meseria de stilist / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adina Buzatu și-a creat, de-a lungul anilor, un portofoliu bogat al clienților care îi solicită ajutorul. Multe personalități din România, fie din lumea teatrului, a filmului, a muzicii sau a mediului online apelează, deseori, la ajutorul său în alegerea ținutelor. FANATIK a vrut să știe dacă celebrul stilist a întâmpinat vreodată probleme cu vedetele sau dacă a experimentat vreo situație în care una din ele s-a lăsat „greu” la capitolul haine.

Adina Buzatu explică de ce vedetele au nevoie de stilist

Fie că au un eveniment important sau filmează pentru diverse ocazii, numeroase vedete îi calcă pragul Adinei Buzatu. Celebrul stilist se pregătește corespunzător pentru fiecare în parte, gata să dea totul pentru ca rezultatul final să fie pe placul clientului.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Adina Buzatu a vorbit despre meseria sa, dar și despre portofoliul de clienți pentru care, spune ea, nu e dispusă să facă niciun compromis. Mai mult, Adina ne-a povestit și cum s-a luptat cu preconcepțiile oamenilor care nu i-au înțeles, sub nicio formă, rolul.

„Mulți nu-mi înțeleg rolul”

Pentru că nu mulți oameni înțeleg noțiunea de stilist și nici pe cea de designer, Adina Buzatu ne-a declarat, în exclusivitate, că s-a luptat, de-a lungul timpului, cu aceste tipuri de preconcepții.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Adina a înțeles că trebuie să-și facă munca în felul său, chiar dacă mulți oameni nu fac diferența dintre stilist și designer. De asemenea, Adina a vorbit și despre colaborările cu vedetele de la noi și despre modul în care gestionează lucrurile. Celebrul stilist susține că nu face diferența dintre vedete și „oameni de rând”, căci se focusează să îndeplinească nevoile fiecăruia, indiferent de statutul social.

„A fost o luptă continuă care, la un nivel mult mai mic, durează și astăzi. Mulți nu fac diferența dintre stilist și designer și nu-mi înțeleg rolul decât în momentul în care ajung să lucreze cu mine. Atunci, eu îi ajut să-și schimbe cu totul viziunea și stilul, să se pună în evidență și să-și creeze o imagine pe măsura idealurilor lor.

ADVERTISEMENT

Vedete sau nu, clienții noștri știu la ce să se aștepte și au încredere oarbă. Nu mi s-a întâmplat să întâmpin rezistență vreunuia dintre ei, să mă lupt cu încăpățânările sau ideile lor preconcepute. Mă ascultă și mă respectă, au avut rezultate excepționale de fiecare dată și au înțeles că nu sunt dispusă să fac compromisuri”, a mai adăugat Adina, pentru FANATIK.

Adina Buzatu: ”Așteptările sunt foarte mari”

În privința proiectelor noi, Adina Buzatu ne-a dezvăluit totul despre ceea ce urmează în viața ei, pe acest plan. Celebrul stilist este gata să lanseze noi colecții, dar și să onoreze o prezentare de modă. Pentru că se apropie cu pași repezi Sărbătorile de Iarnă, Adina Buzatu a povestit, pentru FANATIK, unde are de gând să le petreacă anul acesta.

ADVERTISEMENT

„Lansez noi colecții, am o prezentare în cadrul premiilor Business Arena și una în cadrul galei campionilor FRAS, promovez masterclass-ul de stil masculin deja lansat și astea sunt doar câteva lucruri pe care le fac zilele acestea.

Așteptările sunt foarte mari, având în vedere că oamenii s-au obișnuit cu cei mai buni, începând cu produsele excepționale din punct de vedere calitativ, serviciile de consiliere și croitorie de standard înalt, dar și atitudinea pe măsură.

Apropo de Sărbători, le fac în general acasă, în familie, dar anul acesta voi pleca alături de un grup de prieteni în Israel”, a spus Adina Buzatu.

ADVERTISEMENT