Life

Adina Buzatu, în costum de baie. Imaginea care a strâns sute de aprecieri

26.08.2020 | 13:54
Adina Buzatu in costum de baie Imaginea care a strans sute de aprecieri
Adina Buzatu, în costum de baie. Imaginea care a strâns sute de aprecieri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adina Buzatu (43 de ani), cel mai cunoscut stilist român, a plecat din nou în concediu, de data aceasta pe litoralul românesc. Frumoasa vedetă a postat pe rețelele de socializare o imagine care arată cât de bine se menține în formă, vârsta fiind doar o cifră.

Îndrăgostită de mare, soare și sezonul cald, stilista a ales stațiunea Mamaia unde va petrece doar o singură zi, dar cu siguranță se va distra pe cinste. Adina Buzatu s-a relaxat la piscina hotelului unde a fost cazată, arătându-le tuturor trupul tras prin inel.

ADVERTISEMENT

Creatoarea unei linii vestimentare masculine arată impecabil la cei 43 de ani pe care-i are, semn că timpul nu și-a pus deloc amprenta asupra frumuseții sale. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, la marginea unei piscine, vedeta se bucură de soare pentru a se bronza.

Adina Buzatu, impecabilă în costum de baie la 43 de ani

„V-am zis că mă cheamă marea, nu puteam să o refuz. 😄 Mâine mă întorc pentru o zi plină de proiecte interesante 🎥. Fii cu 👀 în patru!”, a scris Adina Buzatu în dreptul unei imagini de pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Renumita stilistă nu este adepta postărilor și imaginilor sexy, însă când vine vorba de vacanțe la mare nu se sfiește să le arate internauților cum se distrează sau care sunt activitățile pe care le preferă. Aceasta adoră să înoate, să stea la plajă și să se bucure din plin de razele soarelui.

Adina Buzatu reușește de minune să îmbine utilul cu plăcutul și nu de puține ori în concedii a avut și numeroase ședințe foto. Obișnuită cu munca de la o vârstă foarte mică, vedeta vorbește deschis despre începuturile sale, dar și despre momentele grele prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Stilista Adina Buzatu, de la spălatul parbrizelor la propria firmă

În urmă cu foarte mult timp stilista a povestit la un post de televiziune că a început să lucreze încă de la 15 ani. Primul loc de muncă a fost de spălător de parbrize, ca ulterior să se angajeze la o firmă de import, iar la 18 ani era surveillance într-un casino bucureștean.

„Am făcut-o pentru trebuia câștig bani. Aveam o situație bună, dar unchiul meu mi-a povestit în Spania copiii câștigau bani și am decis fac ceva.

ADVERTISEMENT

Mi-am luat găletușa cu apa, acum ți se pare ceva normal vezi copii la semafoare, dar atunci nu era…”, a povestit Adina Buzatu despre primul său loc de muncă, relatează cancan.ro.

Din banii câștigați vedeta și-a cumpărat prima casă la vârsta majoratului. Doi ani mai târziu avea să-și înceapă prima afacere, compania sa devenind cel mai important exportator de fier vechi din țara noastră. În prezent, vedeta deține propriul show-room de haine masculine.

 

ADVERTISEMENT