News

Adina Buzatu nu merge la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Ce a împins-o la această decizie

02.05.2019 | 09:53
Care este motivul pentru care Adina Buzatu nu va merge la înmormântare alui Răzvan Ciobanu?

Adina Buzatu nu va fi prezentă astăzi la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Creatoarea a fost una dintre prietenele bune ale designerului, dar a ales să nu îl conducă pe acesta pe ultimul drum din cauza scandalului creat după accidentul tragic în care și-a pierdut viața.

Adina Buzatu nu va merge la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Adina Buzatu, una dintre colegele de breaslă și bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu, a decis să nu meragă la înmormântarea creatorului de modă. Aceasta a mărturisit că scandalul care a luat naștere după teribilul accident este de neiertat. De asemenea, a adus reproșuri celor care l-au judecat și încă o fac pentru sinceritatea de care a dat dovadă. Răzvan Ciobanu a fost printre puținele persoane extrem de asumate din lumea showbiz-ului românesc.

„Dragilor, după o noapte de nesomn am decis să nu merg la înmormântare, pentru că, în loc să ne plângem ruda, prietenul, omul bun și talentat, designer-ul genial Răzvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potentat de interpretări, supoziții, ipoteze, declarații, păreri mai mult sau mai puțin avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria celui trecut în neființă și să întețească durerea celor care l-au iubit.”

Adina Buzatu a decis să nu participe la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu
Adina Buzatu a decis să nu participe la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

“Te voi purta în suflet mereu, dragule!”

“Pur și simplu nu pot să mă uit în ochii mamei lui care cu greu îndură pierderea unicului fiu și care s-a abținut de la orice declarații în speranța că va putea să își ia rămas bun în liniște și demnitate. Om fiind, Răzvan nu a fost lipsit de greșală, dar care dintre noi este?

Cine suntem noi, oamenii, să ne judecăm semenii? Mă rog la Dumnezeu să ne dea înțelepciunea de a luă lucrurile că atare, de a lasa organele abilitate să facă ancheta și de a-l păstra pe Răzvan în memoria noastră pentru ceea ce a fost că om și pentru talentul lui ieșit din comun. Te voi purta în suflet mereu, dragule! Îmi pare atât de rău…”, a anunțat Adina Buzatu.