Life

Adina Buzatu și fiica sa, Sara, prima oară în bucătărie. Stilista va găti la Chefi la cuțite

21.10.2020 | 15:31
Adina Buzatu si fiica sa Sara prima oara in bucatarie Stilista va gati la Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Adina Buzatu este renumită în lumea mondenă datorită faptului că reușește să îmbrace foarte mulți bărbați din showbiz-ul autohton, având un magazin vestimentar, afacere care îi ocupă tot timpul. Probabil acesta este și motivul pentru care petrece foarte puțin timp în bucătărie sau chiar deloc.

Celebra stilistă va lăsa deoparte orice fel de treabă și se va dedica în seara aceasta în totalitate gătitului. Femeia de afaceri va fi însoțită de fiica sa, Sara (22 de ani), alături de care va face echipă în show-ul culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1 unde speră să fie apreciată de jurați.

ADVERTISEMENT

Fondatoarea conceptului TRENDS by Adina Buzatu va pune la bătaie toate abilitățile de care dispune pentru a-i impresiona pe bucătari cu preparatul său. Mai exact, vedeta în vârstă de 43 de ani va pregăti somon în sos teriyaki cu noodles.

Adina Buzatu, în bucătăria Chefi la cuțite. Va fi însoțită de fiica sa

„Eu nu gătesc deloc, că nu îmi place să stau în bucătărie este puțin spus! Nicio cafea nu am făcut, nici măcar un ceai.

ADVERTISEMENT

Bucătăria e locul pe care îl vizitez rar, să îmi iau un pahar cu apă eventual, acum să apar să gătesc…e șoc și panică!”, a mărturisit stilista în emisiunea culinară, notează a1.ro.

Adina Buzatu și fiica sa, Sara, la Chefi la cuțite
Adina Buzatu și fiica sa, Sara, la Chefi la cuțite. Sursa foto: a1.ro

Ce-i drept, fata vedetei va fi cea care va pregăti miercuri seara, 21 octombrie, preparatul de origine japoneză, în timp ce Adina Buzatu se va ocupa cu plating-ul. Stilista poate fi urmărită în bucătărie în seara aceasta, începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Dacă va reuși să obțină toate cele trei cuțite, așa cum își dorește, rămâne de văzut. Degustările pe nevăzute sunt aproape de final, așadar în seara aceasta telespectatorii vor vedea dacă Adina Buzatu și fiica sa se vor bucura de aprecierile juraților.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu au o misiune ușoară, mai ales că amuletele încep să fie din ce în ce mai puține.

ADVERTISEMENT

Jurații de la „Chefi la cuțite” sunt cu nervii întinși la intensitate maximă, unul dintre ei reușind în ediția de miercuri să obțină un avantaj în lupta pentru premiul cel mare.

ADVERTISEMENT