Life

Adina Halas de la Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluiri despre relația cu soțul ei. Cum l-a cunoscut pe Lucian 

Adina Halas de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit despre relația pe care o are cu partenerul de viață, Lucian, alături de care are și un băiat pe nume Serghei.
19.01.2022 | 18:48
Adina Halas de la Bravo ai stil Celebrities dezvaluiri despre relatia cu sotul ei Cum la cunoscut pe Lucian
ADVERTISEMENT

Concurenta de la Kanal D a făcut dezvăluiri sincere despre prima întâlnire cu soțul, pe care l-a cunoscut în perioada în care avea 30 de ani. A fost dragoste la prima vedere.

Fosta asistentă și partenerul de viață au ajuns să se căsătorească la scurt timp după ce s-au întâlnit. O lună jumătate mai târziu își făceau planuri pentru un viitor împreună.

ADVERTISEMENT

Adina Halas a fost atât de îndrăgostită încât nu a ținut cont de nimic, participanta de la Bravo, ai stil! Celebrities având foarte multe lucruri în comun cu Lucian.

Adina Halas de la Bravo, ai stil! Celebrities, detalii despre relația cu soțul ei. Cum s-au întâlnit

„A fost dragoste la prima vedere, chiar dacă nu am vrut să îmi recunosc acest lucru. Eu mergeam la cycling la un club din București și, într-o zi, intructorul la care eram și care ținea niște cursuri de spinning pentru începători a lipsit.

ADVERTISEMENT

A venit să îi țină locul un alt instructor, era Lucian, soțul meu, și când l-am văzut a fost ca și cum aș fi primit un pumn în stomac, mi-am dat seama că e lată.

Mi-a plăcut de el atât de mult din prima clipă, am fost atât de șocată de senzația pe care am avut-o, încât o săptămână nu m-am mai dus deloc la sală.

ADVERTISEMENT

Apoi m-am dus direct la orele ținute de el. Și, uite, suntem încă împreună după atâta timp. Aveam să aflu că a fost dragoste la prima vedere și din partea lui”, a declarat Adina Halas pentru viva.ro.

Dragostea și pasiunea sunt ingredientele care au stat la baza relației dintre frumoasa blondină și partenerul de viață, care nu este persoană publică și nici nu este interesat de această industrie.

ADVERTISEMENT

Vedeta era însărcinată când a îmbrăcat rochia de mireasă, în timp ce povestea de dragoste avea numai 5 luni. Chiar și așa Adina Halas susține că era cu picioarele pe pământ.

A acceptat să devină soția lui Lucian pentru că i s-a părut un lucru normal. Siguranța pe care i-a oferit-o acesta, dar și faptul că era relaxată au făcut-o să meargă mai departe.

Adina Halas, despre cererea în căsătorie. Cum s-a petrecut

„M-a cerut în căsătorie în noaptea de Revelion, eram la o petrecere cu niște cunoscuți. În acea locație erau cam o sută de oameni și, la un moment dat, cu câteva minute înainte de miezul nopții, mi-a spus că dorește să îmi facă o dedicație, să îmi cânte, dar să merg cu el.

I-am spus că nu știam că poate să cânte, mi s-a părut romantic. M-a luat de mână, am mers la scenă, a luat microfonul, eu eram convinsă că o să-mi cânte.

Dar când a spus Adina… mi-am dat seama că o să se întâmple ceva mult mai important decât bănuiam. A fost cel mai emoționant moment din câte trăisem până în acea clipă”, a completat Adina Halas, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT