Life

Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Cu ce arme intră în show

Adina Halas va deveni de miercuri, 3 noiembrie, noua concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities, înlocuind-o pe Sensy.
01.11.2021 | 17:12
Adina Halas noua concurenta de la Bravo ai stil Cu ce arme intra in show
ADVERTISEMENT

Adina Halas este noua concurentă-surpriză anunțată de Kanal D pentru concursul de modă Bravo, ai stil.

Vedeta de televiziune intră cu toate armele pentru a demonstra că este cea mai stilată celebritate din România.

ADVERTISEMENT

Blondina, pasionată de modă și de un stil de viață sănătos, spune că nu are foarte mari emoții și vrea să dovedească faptul că își merită locul în această producție-fenomen.

Adina Halas, concurentă la Bravo, ai stil

„Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi. Este un proiect frumos și glam. Se vorbeste despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la o joacă frumoasă.

ADVERTISEMENT

Sunt conștientă de faptul că este o competiție. Am rigurozitatea specifică Capricornului. Sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig. Cine nu își dorește să câștige o competiție?

Eu cred că am toate atuurile necesare. Printre ele se numără dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a declarat Simona Halas înainte de a intra în show.

ADVERTISEMENT

Adina vine ca înlocuitoare a influenceriței Sensy, care a fost eliminată în gala Halloween, care a avut loc pe 30 octombrie.

Vedeta nimerește în mijlocul tensiunilor

Obișnuită cu lumea televiziunii, căci a fost la un moment dat prezentatoare, Halas va fi cu siguranță una dintre cele mai interesante prezențe din acest show.

ADVERTISEMENT

Adina nu nimerește, însă, în cel mai plăcut climat din emisiune. Vedeta aterizează în mijlocul unor tabere deja bine formate și a unor conflicte care devin din ce în ce mai mari între concurente.

Rămâne de văzut dacă noua concurentă se va implica în disensiunile deja create, dar și de ce parte se va poziționa.

Va fi neutră sau își va face prietenii? Va comenta ținutele fetelor sincer sau va încerca să dea bine pe sticlă? La toate întrebările fanilor emisiunii, răspunsurile vor veni în următoarele ediții.

 

ADVERTISEMENT