Adina Popescu, fata dispărută în Nepal, ar fi fost găsită moartă

Adina Popescu

Adina Monica Popescu, în vârstă de 26 de ani, tânăra dispărută în Nepal ar fi fost găsită moartă într-un râu. Au început deja demersurile pentru repatrierea trupului neînsufleţit.

Se pare că trupul unei femei plutind într-un râu şi există suspiciunea ca aceasta să fie românca Adina Popescu, deoarece pentru că a fost găsit în apropiere de locul în care ea a fost văzută pentru ultima dată de către un cabanier.”Dragi prieteni, trupul Adinei a fost găsit în râu. Ea a fost prinsă de o alunecare de pământ şi nu a supravieţuit. Chiar acum se face demersurile pentru repatrierea trupului Adinei în România. Fondurile strânse pentru organizarea misiunilor de căutare vor merge către familie”, se anunţă pe site-ul marketizator.com, acolo unde s-au strâns bani după dispariţia româncei.

Adina Monica Popescu, în vârstă de 26 de ani, a dispărut în zona Chomrong din Nepal. Fata călătorea singură, potrivit prietenilor, iar de pe 16 iulie, nimeni nu mai ştie nimic de ea. Prietenii şi familia tinerei au făcut publice imagini cu aceasta, pe contul de socializare, în speranţa că cineva a văzut-o pe Popescu Adina Monica.

Citeşte mai mult pe www.libertatea.ro