Sporturi

Adina Salaoru nu realizează performanța reușită! ”Am plecat cu ultima șansă”

05.05.2018 | 21:45
Adina Salaoru nu realizeaza performanta reusita Am plecat cu ultima sansa
Adina Salahoru nu realizează că Alba Blaj s-a calificat în finala Ligii Campionilor după ce a învins Galatasaray

Căpitanul echipei Volei Alba Blaj, Adina Salaoru, nu realizează performanța reușită de formația sa, care a învins-o pe Galatasaray și s-a calificat în finala Ligii Campionilor, unde va întâlni o altă grupare din Turcia, Vakifbank.

”Nu realizăm unde am ajuns. Nu m-am gândit că putem ajunge aici, dar am dat totul pe teren pentru această victorie. Am plecat cu ultima șansă în acest Final Four, dar cred că acesta a fost avantajul nostru”, a declarat Salaoru la un post de televiziune.

Adina Salaoru nu realizează performanța reușită: ”E victoria întregii echipe”

”A contat și venirea celor trei fete pentru Final Four, dar victoria este a întregii echipe. Ne bucurăm de astăzi, mâine este mâine”, a mai spus Adina Salaoru când a fost întrebată ce crede că se va întîmpla în finală.

Volei Alba Blaj a reușit o performanță istorică și s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins Galatasaray cu scorul de 3-1 (23-25, 25-17, 25-22, 25-22). În finala de la Sala Polivalentă din București, Alba Blaj va întâlni o altă formație din Turcia, VakifBank, care a trecut cu 3-2 (25-22, 25-21, 17-25, 15-25, 16-14) de echipa italiană Conegliano.