ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Prima echipă care renunţă la Liga 1. “Adio! Nu mai sînt şanse!”

Ionel Gane, antrenorul Coronei, şi-a felicitat elevii pentru rezultatul obţinut în faţa Săgeţii Năvodari, chiar dacă Sergiu Buş a ratat un penalty în prima repriză a meciului....
Autor: Adrian Dumitru | 28.03.2014 | 21:09
Prima echipă care renunţă la Liga 1.

Ionel Gane, antrenorul Coronei, şi-a felicitat elevii pentru rezultatul obţinut în faţa Săgeţii Năvodari, chiar dacă Sergiu Buş a ratat un penalty în prima repriză a meciului.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul ardelenilor este de părere că  echipa sa merita să-şi adjudece toate punctele şi anunţă că formaţia pe care o antrenează şi-a pierdut speranţele de a rămîne în Liga 1. “Am controlat jocul şi am dominat adversara, dar nu am avut noroc! Nu pot să le reproşez nimic, adversarii au avut o singură ocazie. Am încercat să dăm gol, dar nu am profitat. Punctul îi ajută pe oaspeţi, nu pe noi. Avem şanse mici să ne salvăm, dar erau puncte de moral. Ne agăţau de o nouă şansă. Buş a vrut să dea gol, dar a executat slab. Nu am ce să vorbesc cu el”, a declarat Gane.

“Trebuia să cîştigăm!”

Cătălin Anghel, antrenorul Săgeţii Năvodari,  s-a declarat nemulţumit de rezultatul obţinut de echipa din Dobrogea în Ardeal. “Am jucat contra unei echipe motivate, jocul nostru nu s-a desfăşurat aşa cum dorean. Nu am arătat că am venit să cîştigăm. Trebuie să facem ceva să începem să luăm cîte trei puncte. Aveam nevoie de trei puncte, nu de un egal”, a declarat tehnicianul Săgeţii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!