Adio, Alibec! Al Shabab l-ar fi transferat pe Roberto Soldado. Reacția lui Șumudică

Alin Miu   
in Fotbal international
11/01/2019, 17:24
Adio, Alibec! Al Shabab l-ar fi transferat pe Roberto Soldado. Reacția lui Șumudică
Al Shabab l-a transferat pe Roberto Soldado

UPDATE 19:03. Marius Șumudică infirmă acest tranfer: „Nu e adevărat că l-am luat pe Soldado. Așa a anunțat presa din Arabia Saudită. Au spus că ne-am înțeles pe cinci milioane de euro”– a spus antrenorul la TV Digi Sport.

Presa din Turcia, dar și cea din Arabia Saudită anunță că Al Shabab și Fenerbahce s-au înțeles pentru transferul atacantului Roberto Soldado în schimbul sumei de cinci milioane de euro. Prin această mutare, porțile lui Denis Alibec la Al Shabab s-au închis.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Ajuns la 33 de ani, Soldado a jucat cea mai mare parte din carieră în Spania, fiind un produs al Academiei lui Real Madrid.

Al Shabab l-a transferat pe Roberto Soldado

În 2017 s-a transferat de la Villarreal la Fenerbahce, având un prim sezon foarte bun în Turcia, cu 12 goluri înscrise în 34 de jocuri oficiale. Totuși, în actuala stagiune, cifrele lui Soldado au scăzut dramatic, la fel ca performanțele lui Fener, formație aflată în zona retrogradării în Turcia.

Șefii lui Al Shabab au profitat de problemele clubului turc și l-au achiziționat pe Soldado cu cinci milioane de euro. Spaniolul va completa astfel o tripletă de senzație în atacul lui Al Shabab, alături de Al Shamrani și de Constantin Budescu.

Cine este Roberto Soldado

Soldado și-a petrecut primele patru sezoane din carieră la Real Madrid B, acolo unde a reușit cifre foarte bune, cu o medie de un gol marcat la două meciuri. Totuși, nu a impresionat și la prima echipă, iar în 2008 a fost vândut la Getafe. S-a descurcat grozav la Getafe, astfel că după doi a fost transferat la Valencia, unde de asemenea a avut cifre foarte bune: 81 de goluri înscrise în 141 de meciuri oficiale. A trecut și prin Premier League, la Tottenham, dar a revenit în Spania după numai două sezoane, la Villarreal. A evoluat în 12 partide pentru naționala Spaniei, marcând 7 goluri.

Este o veste excelentă pentru echipa lui Șumudică. Al Shabab are șase victorii consecutive în acest moment, iar diferența față de ocupanta primului loc s-a redus la cinci puncte.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×