Stiri sportive

Adio campionat?! Meciul Astra – Craiova nu se mai joacă azi! Dani Coman a anunțat pentru FANATIK că Astra a intrat în izolare 5 zile! „Decizia e la Ligă!”. Exclusiv

29.07.2020 | 15:14
Adio campionat Meciul Astra  Craiova nu se mai joaca azi Dani Coman a anuntat pentru FANATIK ca Astra a intrat in izolare 5 zile Decizia e la Liga Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ljuban Crepulja de la Astra Giurgiu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și confruntarea dintre Astra și Universitatea Craiova, programată miercuri de la 21:30 a fost amânată. Conform protocolului, play-off-ul nu se poate încheia la data stabilită.


UPDATE, ora 16:43 / Liga Profesionistă de Fotbal a confirmat oficial, printr-un comunicat postat pe site, faptul că partida Astra – Universitatea Craiova nu se va mai disputa în această seară.

ADVERTISEMENT

„Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute miercuri, 29 iulie, cu începere de la ora 21.30, nu se va mai juca din cauza apariției unui caz de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă”, se arată în comunivcatul LPF.


UPDATE, ora 16:40 / După ce Ljuban Crepulja a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus, jucătorii Astrei vor fi obligați să intre în izolare până luni.

ADVERTISEMENT

„Intrăm în izolare până luni. Nu știu ce se va întâmpla cu meciul Astra – Craiova. Liga va fi cea care va decide”, a declarat Dani Coman, președintele Astrei, în exclusivitate pentru FANATIK.


UPDATE, ora 15:36. Din informațiile FANATIK se discută posibilitatea de a se disputa doar meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj. Ar fi o finală pentru campionat, cu punctajul de acum. Astfel, Craiova are un punct avans și i-ar fi de ajuns un egal pentru a câștiga titlul. De cealaltă parte, dacă CFR Cluj ar câștiga meciul, ar deveni campioană. Asta, dacă se ajunge la această variantă.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ, 29 iulie, ora 15:09

Finalul de sezon este unul cu mari probleme în Casa Pariurilor Liga 1. Au mai rămas două etape de disputat din play-off, iar Universitatea Craiova și CFR Cluj se bat pentru câștigarea campionatului, cele două formații fiind despărțite de un punct.

Numai că, în ziua meciului dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, Ljuban Crepulja a fost depistat pozitiv și meciul a fost amânat. Iar play-off-ul trebuie să se încheie până pe data de 3 august, fiind data limită stabilită de UEFA pentru a trimite echipele care vor juca în cupele europene…

ADVERTISEMENT

Adio campionat! Meciul Astra – Craiova nu se mai joacă diseară! Care este soluția ca play-off-ul să se dispute până pe 3 august

Cei de la Astra Giurgiu nu mai pot fi programați în următoarele cinci zile de campionat. Conform regulamentelor, Ljuban Crepulja va fi izolat de colegii săi, iar peste câteva zile va urma o nouă testare la echipa giurgiuveană. Abia după cinci zile, echipa va putea fi din nou programată în campionat.

Astfel, teoretic meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova ar putea să se dispute pe 3 august, când e programată confruntarea din ultima etapă dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj. Va fi interesant de văzut care va fi decizia pe care o ia LPF. Până la următoarea testare, Astra Giurgiu trebuie să rămână în izolare.

Ședință de urgență în biroul lui Gino Iorgulescu la LPF! Se stabilește soarta campionatului!

FANATIK a aflat că în acest moment că în biroul președintelui LPF Gino Iorgulescu este o ședință privind acest caz. Rămâne de văzut ce vor decide oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal cu privire la viitorul campionatului.

Ljuban Crepulja va fi testat din nou. Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova se poate disputa joi sau vineri dacă noul test al fotbalistului va ieși negativ. Un caz asemănător a fost la Iași, săptămâna trecută. Cabral a fost inițial depistat pozitiv, însă a doua zi a fost negativ și meciul dintre Academica și Poli Iași s-a jucat o zi mai târziu.

Dani Coman a confirmat că meciul împotriva Universității Craiova nu se va disputa: „Da, Crepulja e pozitiv! Meciul se amână! Vom urma protocolul impus. Acum vorbim și noi cu Liga și DSP-ul pentru a stabili pașii următori”, a spus Dani Coman pentru gsp.

 

 

ADVERTISEMENT