Life

Adio, dar rămân cu tine. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, surprinși din nou împreună. Cum s-au afișat cei doi

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au petrecut împreună într-un club din capitală, după ce, în luna mai a acestui ani, afaceristul a anunțat că s-au despărțit.
06.06.2022 | 07:57
Adio dar raman cu tine Bianca Dragusanu si Gabi Badalau surprinsi din nou impreuna Cum sau afisat cei doi
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu pot sta departe unul de celălalt. Cu toate că în urmă cu câteva săptămâni anunțau că relația a ajuns la final, aceștia continuă să se întâlnească. Recent, ei au petrecut împreună într-un club din capitală.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, din nou împreună. Au petrecut toată noaptea într-un club din capitală

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălu a fost una presărată cu multiple despărțiri, împăcări și scandaluri. La jumătatea lunii mai, la câteva săptămâni după ce blondina a fost acuzată că și-a făcut apariția cu o bâtă la petrecerea burlacilor a lui Florin Salam, afaceristul a anunțat că s-au separat.

ADVERTISEMENT

La momentul acela, Bianca Drăgușanu a confirmat, la rândul său, cele spuse de (încă) soțul Claudiei Pătrășcanu. Se pare, însă, că nu pot sta departe unul de celălalt prea mult timp.

Conform unor imagini surprinse de cancan.ro, recent, ei au fost surprinși petrecând împreună într-un club de fițe din capitală.

ADVERTISEMENT

Nu doar că au stat la masă, au băut vin și au discutat, dar Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au făcut rabat de la gesturi tandre pe tot parcursul nopții. S-au ținut de mână, s-au îmbrățișat, sărutat și s-au bucurat de timpul în doi, părăsind petrecerea abia spre dimineață.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mai fost surprinși împreună după despărțire

Aceasta nu a fost prima dată când Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună după anunțul despărțirii. Cei doi au participat și la nunta lui Nicole Cherry, evenimentul fiind organizat la restaurantul deținut de părinții afaceristului.

ADVERTISEMENT

Atunci, Bianca Drăgușanu dezvăluia că relația lor nu s-a încheiat definitiv și că încă mai continuă să comunice, dar că preferă să păstreze discreția.

„Nu pot spune că s-a terminat definitiv. Noi am reluat comunicarea, încă vorbim. Vreau să îmi țin promisiunile pe care le-am făcut. 

ADVERTISEMENT

Și aș vrea ca viața amoroasă să fie privată, așa e cel mai bine”, a declarat Bianca Drăgușanu.

De menționat este faptul că la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, Gabi Bădălu nu a fost însoțit de blondină, ci de sora lui, Sabina.

ADVERTISEMENT