Adio, Dinamo! Silviu Lung, ÎN PERICOL să rateze meciul de Ligă

Accidentarea suferită de Silviu Lung jr în Supercupa României, cu CFR Cluj, dă bătăi de cap oficialilor Astrei, care fac tot posibilul să îl recupereze pe portar în timp util pentru lupta din preliminariile Ligii Campionilor.

Lovitura de cap primită din partea lui Păun l-a făcut pe Silviu Lung să ceară schimbarea în pauza meciului cu CFR Cluj, iar diagnosticul pus de medici l-a făcut pe portar să facă pauză şi de la antrenamente, portarul urmînd a fi lăsat în afara lotului şi la meciul cu Dinamo, din prima etapă, din acest weekend.

"Urmează să mai stea cîteva zile, dar după aceea o să reînceapă antrenamentele", anunţă sursele FANATIK.RO din anturajul echipei giurgiuvene.

Astra nu vrea să rişte!

Chiar dacă staff-ul medical a dat asigurări că fisura nazală nu oferă probleme pe o perioadă îndelungată, perioada în care jucătorul este nevoit să stea pe bară fiind de cîteva zile, conducerea clubului nu vrea să rişte nimic dacă nu este complet refăcut, tocmai pentru a fi în plenitudinea forţelor în dubla manşă cu, foarte probabil, Copenhaga, în preliminariile Ligii Campionilor, a cărei manşă tur are loc la mijlocul săptămînii viitoare.

"S-a luat în calcul şi crearea unei măşti pentru a proteja nasul, dar este deranjantă pentru un portar. Sperăm că Silviu Lung va fi apt în cele din urmă pentru primul meci din preliminariile Ligii Campionilor", au încheiat sursele FANATIK.RO.

2,5 milioane euro este cota de piaţă a lui Silviu Lung jr