News

Adio, Donald Trump! Cele mai amuzante momente și declarații ale controversatului președinte american

20.01.2021 | 16:51
Adio Donald Trump Cele mai amuzante momente si declaratii ale controversatului presedinte american
ADVERTISEMENT

Donald Trump, cel mai controversat președinte al Statelor Unite ale Americii, lasă în urmă o mulţime de momente comice și de declarații spumoase. Aventura miliardarului la Casa Albă n-a fost ”o plimbare în parc”, ci mai degrabă un tsunami care a avut ecou în toate colțurile lumii.

Orice s-ar spune despre candidatul republicanilor, nimeni nu poate ignora faptul că al 45-lea președinte al SUA a dat culoare (deși e considerat rasist) peisajului politic. A fost o viață agitată pentru toată lumea, dar oricât s-ar crede că este hulit de toți, să nu uităm că este pierzătorul cu cele mai multe voturi strânse vreodată în istoria Americii.

ADVERTISEMENT

Ce mai rămâne din mandatul lui Trump? Politic a fost un fiasco total, dar….măcar s-a râs mult. FANATIK îți prezintă cele mai amuzante episoade din călătoria ”magică” a lui Trump la Casa Albă.

Donald Trump, declarații spumoase și dragostea față de Twitter

Foto: Hepta.ro

Înainte de toate, trebuie amintit faptul că Trump a iubit Twitter-ul. Au fost mii de postări din partea președintelui în cei 4 ani de mandat. La final, rețeaua de socializare s-a săturat de Trump și i-a blocat contul după incidentul de la Capitoliu.

ADVERTISEMENT

Ironia face ca în 2016 cei la emisiunea ”The Late Show” să fi prezis în mod amuzant acest moment în care lui Trump i se taie accesul la ”jucăria” lui preferată.

Un alt detaliu semnificativ este faptul că a râs mereu de schimbările climatice. Mai mult, a retras SUA din acordul de la Paris. A ajuns chiar să ridiculizeze fenomenele meteo. ”A înghețat totul și ninge în New York. Avem nevoie de încălzirea globală”, a spus Donald Trump glumind la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Un adevărat gentleman la Castelul Windsor. Incident comic cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Ce spune Trump despre femei? S-a crezut mereu un Don Juan

Moștenitorul imperiului Trump are 5 copii din 3 căsătorii. A dus mereu o viață agitată. A avut relații amoroase cu fotomodole, o actriță porno și o jucătoare de tenis celebră.

”Nu am avut niciodată probleme în pat” sau ”dorința sexuală a femeilor este mai mare decât a bărbaților” – acestea sunt doar câteva din frazele care au scandalizat opinia publică.

ADVERTISEMENT
Foto: Hepta.ro
  • ”Degetele mele sunt lungi și frumoase. Așa cum a fost bine documentat, și alte părți ale corpului meu sunt la fel” – Donald Trump.
  • ”Câteodată te decizi imediat – e dragoste la prima vedere. Alte dăți o iei încet – angajamentul e de lungă durată. Uneori gândești cu capul, alteori gândești cu alte părți ale corpului.” – Donald Trump, Trump: Think like a billionaire (2004).

Nu a scăpat din ”gura lupului” nici fosta candidată a democraților. ”Dacă Hillary Clinton nu poate să-și satisfacă soțul, de ce ar putea să satisfacă America?”, se întreba în glumă Donald Trump, făcând referire la faimosul scandal sexual în care fost implicat soțul lui Hillary, Bill Clinton. Acesta din urmă a avut o aventură cu secretara lui, Monica Lewinsky, în timpul mandatului de președinte.

Donald și Ivanka Trump. Foto – Hepta.ro

Și-ar fi dat întâlnire cu Ivanka dacă nu era fiica lui. A spus acest lucru într-o emisiune și toată America a amuțit.

”Are o siluetă foarte frumoasă. V-am spus, dacă Ivanka n-ar fi fata mea, probabil aș ieși la întâlnire cu ea”, a afirmat Donald Trump.

Hora Unirii cu Emmanuel Macron

S-a râs mereu pe tema părului său. ”Hair” Force One

Foto: captura borepanda.com

Au fost nenumărate momente în care jurnaliști, oameni de rând sau chiar caricaturiși au analizat cu mult umor părul vâlvoi al fostului președinte al Statelor Unite ale Americii.

”Let’s make America great again” a fost sloganul din 2016 prin care i-a cucerit pe americani. Trump vă rămâne un personaj atipic – carismatic pentru unii, nesuferit pentru restul. Mulți l-au considerat lipsit de diplomație și un bufon. Totuși, Trump i-a vrăjit pe susținătorii săi cu libertatea exprimării opiniilor și cu un accent clar pe naționalism.

Acest lucru a dus în cele din urmă la o îndepărtare totală a principiilor fundamentale ale Americii legate de politica emigranților.

Foto: captura borepanda.com

După 4 ani la conducerea celei mai puternice națiuni, Donald Trump a adunat gafe și momente pline de ridicol cât pentru o viață întreagă.

Aventura lui la Casa Albă se termină aici. În același timp, nu trebuie uitat nici faptul că a fost bombardat non-stop de aproape toată presa din America, de toate vedetele din SUA, că i aruncat în cârcă pandemia (deși toată planeta e la pământ), că s-a lovit de proteste istorice prin fenomenul Black Lives Matter și…….chiar și în ciuda atâtor obstacole era să câștige un nou mandat.

ADVERTISEMENT