News

Adio, Exatlon! Kanal D înlocuieşte show-ul prezentat de Cosmin Cernat cu “Survivor România”

13.11.2019 | 15:30
Adio Exatlon Kanal D inlocuieste showul prezentat de Cosmin Cernat cu Survivor Romania
Exatlon a fost înlocuit la Kanal D cu Survivor România. Sursa foto: b1.ro
ADVERTISEMENT

Exatlon va fi înlocuit cu emisiunea “Survivor România”! Conducerea Kanal D a hotărât să oprească proiectul Exatlon după doar 3 sezoane! Show-ul de supraviețuire nu se mai regăsește în grila Kanal D, însă postul de televiziune turcesc a anunțat că pregătește o altă producție, “Survivor Romania”.

Exatlon a fost înlocuit la Kanal D cu Survivor România

Noua emisiunea va fi filmată tot în Republica Dominicană, unde a fost filmată și Exatlon. Despre “Survivor Romania”, Kanal D transmite că este formatul original, produs de Acun Medya, difuzat până acum în țări precum Grecia și Turcia, unde a înregistrat un succes uriaș, atingând și 50% din cota de piață.

ADVERTISEMENT

Concurenții înscriși – jumătate vedete, jumătate oameni obișnuiți – vor fi abandonați în mijlocul naturii, departe de civilizație, în Republica Dominicană, unde vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrană, să treacă teste de inventivitate, forță și rezistență fizică și psihică și să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea.

A început preselecția pentru Survivor România

Înscrierile pentru noua emisiune a Kana D au început deja! Așadar, toți acei curajoși care își doresc să demonstreze că au calități de învingător și să câștige Marele Premiu se pot înscrie în cursa pentru competiția televizată “Survivor Romania” accesând site-ul  survivorromania.ro și răspunzând întrebărilor din formularul de înscriere.

ADVERTISEMENT

„Producția va fi realizată după formatul original, produs de Acun Medya, care a fost difuzat în țări precum Grecia și Turcia. Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrana, să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea. La finele acestor încercări teribile va ramane un singur câștigător. Concurenții se vor lupta nu numai cu condițiile de viată extrem de dure, dar și cu propriile temeri și cu percepția celor din jur”, potrivit Knalad D.