Life

Adio, împăcare! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au de gând să îngroape securea războiului

15.04.2021 | 21:29
Adio impacare Claudia Patrascanu si Gabi Badalau nu au de gand sa ingroape securea razboiului
ADVERTISEMENT

Se spune că timpul le vindecă pe toate. Ei bine, rănile provocate de-a lungul celor aproape trei ani de căsnicie sunt atât de adânci încât Claudia Pătrășcanu nu vrea nici în ruptul capului să audă de o împăcare cu Gabi Bădălău.

Asta deși în spațiul public a circulat zvonul conform căruia weekendul petrecut împreună la munte i-ar fi determinat să mai dea o șansă căsniciei lor. „Doamne iartă-mă!”, a reacționat îndrăgita artistă, șocată de un asemenea scenariu.

ADVERTISEMENT

Credeați că fostul partener de viață va încerca, totuși, să o înduplece? Ei bine, răspunsul tranșat oferit chiar la ieșirea din sala de judecată spulberă orice urmă de speranță: „Nu există, 0% șanse, nu există”.

Claudia Pătrășcanu și Claudiu Bădălău continuă războiul. Împăcarea este exclusă: „Zero șanse”

Acum, dacă am încercat să fie bine pentru copii, nu înseamnă că ne-am și împăcat. Nu mai văd această împăcare ca și cuplu. Astăzi, în instanță, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit.

ADVERTISEMENT

Încerc degeaba să fac ca lucrurile să fie bine pentru copii. Susține că-mi ia copiii! M-a amenințat cu asta din anul 2019. Vrea să mă scoată nebună, să-mi scoată un certificat medical.

Îi dai unui om un deget și îți ia toată mâna. Vrea să-mi ia copiii! Am spus tot. Vrea să-mi ia copiii. Una spune la TV și alta face în instanță.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu s-a pus problema unei împăcări. Când ești bun, ești luat de… înțelegeți? În loc să vadă binele suprem al copiilor, el își vede interesul și răutatea. Nu pot să spun ce au spus domnii judecători”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Cât despre weekend-ul petrecut la munte alături de Gabi Bădălău, ei bine, artista nu și-a dorit nimic altceva decât să-i apropie din nou pe copii de tatăl lor. „A fost ok la munte. Eu mi-am dorit să-i apropii pe copii, deoarece copiii nu-și mai doresc să meargă la tatăl lor și motivul îl știe și el.

ADVERTISEMENT

Cumva, am vrut și doresc în continuare să-i ajut, însă pare că tatăl dorește să-i ia de lângă mine. Cred că nu se gândește la copii. Se gândește să facă rău în continuare, să-mi facă mie rău, dar răul se duce către copii”, a explicat frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT