Life

Adio lux și opulență! Cum arată camera de la azilul din Ghermăneşti în care stă acum Irinel Columbeanu. Primele imagini

De câteva luni bune, Irinel Columbeanu a ajuns la un cămin de bătrâni din Ghermănești. Iată cum arată camera în care locuiește fostul milionar!
27.12.2023 | 07:42
Adio lux si opulenta Cum arata camera de la azilul din Ghermanesti in care sta acum Irinel Columbeanu Primele imagini
Irinel Columbeanu a ajuns la un cămin de bătrâni din Ghermănești, unde este internat de câteva luni/ sursa foto: captură youtube
ADVERTISEMENT

După o viață trăită în confort și lux, Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a ajuns la fundul sacului. Fără casă și cufundat în datorii, fostul soț al Monicăi Gabor s-a retras la azil. Din luna octombrie, el locuiește la azilul din Ghermăneşti într-o cameră destul de modestă, dar confortabilă, după cum a declarat chiar el. Iată primele imagini din interiorul acesteia!

Cum arată camera de la azilul din Ghermăneşti în care locuiește Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea, dar și palatul de la Izvorani, acolo unde a trăit cu Monica Gabor aproape 10 ani. Din vila de pe malul lacului Snagov a rămas doar o ruină, după incendiul izbucnit în urmă cu trei ani. De fiecare dacă când trecea pe lângă ea, fostul milionar era cuprins de tristețe și regrete târzii.

ADVERTISEMENT

După ce a dat faliment, fostul afacerist a locuit o bună perioadă de timp într-o garsonieră închiriată din Colentina. Din cauza problemelor mari de sănătate, el a decis să se interneze la azilul din Ghermăneşti, același în care a locuit și tatăl său, Ion Columbeanu.

Când s-a mutat la azil, Irinel Columbeanu și-a luat cu el haine și accesoriile care i-au plăcut cel mai mult. Pe vremuri, fostul afacerist uimea cu aparițiile sale și ţinea prima pagină a ziarelor. Chiar și acum, el mărturisește că încă iubește hainele de firmă, pe care le-a depozitat cu mare grijă în camera mică de la căminul Sfântul Ioan din Ghermăneşti.

ADVERTISEMENT

Nu a renunțat la hainele de firmă

Irinel Columbeanu și-a înghesuit toate accesoriile de firmă într-un șifonier micuț, iar pe noptiera de lângă pat stă un cadou primit de la fiica ei, o inscripție cu ‘Cel mai bun tată’. Fostul afacerist de la Izvorani a recunoscut că nu a renunțat la stilul extravagant, cu toate că nu-și mai permite să cumpere haine de firmă. Vezi imagini cu camera lui Columbeanu de la azi, AICI!

„Stau foarte confortabil în această cameră. Altădată eram înconjurat de oameni, mai ales de ‘oamene’. Dar nu le invit pe aici, prefer să mă duc eu la ele […] Această pereche de adidaşi îndrăzneţi i-am încălţat prima dată la Paris. Am fost cu Monica şi cand am iesit de la hotel – stăteam la Plaza Athénée – a venit o doamnă la mine să mă felicite că port ceşti adidaşi atât de înfloraţi. Hainele de firmă din garderobă încă le port, mai ales dacă mă apără de frig„, spune Irinel Columbeanu pentru România TV.

ADVERTISEMENT

A suferit un AVC

La doar 66 de ani, Irinel Columbeanu a ajuns să fie de nerecunoscut. Bărbatul care era odată și care reușea să învârtă pe deget femeile este acum doar o umbră palidă a milionarului.

AVC-ul suferit în primăvara anului trecut l-a făcut pe Columbeanu să fie de nerecunoscut. Celebrul afacerist a ajuns acum piele și os, ba chiar a rămas cu sechele după accidentul vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

În timpul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Columbeanu a avut dificultăți care apar odată cu efectele unui AVC – greutatea în mișcare. Răspunsuri întârziate sau scurte. Afaceristul nu-și poate ține ochiul drept complet deschis și are dificultăți în a-și duce paharul la gură.

Unul dintre cele mai mari regrete ale afaceristului a fost decizia de a candida la Primăria Capitalei, împotriva lui Sorin Oprescu. El este de părere că acest lucru i-a atras tot ghinionul, ajungând să trăiască aproape de pe o zi de alta.

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare. Și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la bancă de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, declara Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Viața la bloc. Obligația care trebuie îndeplinită lună de lună
Viața la bloc. Obligația care trebuie îndeplinită lună de lună
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde