Sport

Adio promovare directă? Dinamo a luat licența, dar a primit o veste proastă înainte de ultima etapă din Liga 2! Exclusiv

Dinamo a primit o veste proastă înainte de ultima etapă din Liga 2. FANATIK a aflat că Unirea Dej nu a primit licenţa şi nu mai are nicio miză în meciul cu Oţelul Galaţi.
19.05.2023 | 16:41
Adio promovare directa Dinamo a luat licenta dar a primit o veste proasta inainte de ultima etapa din Liga 2 Exclusiv
Secvenţă din meciul Dinamo - Unirea Dej. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ultima etapă din play-off-ul din Liga 2 Casa Pariurilor se anunţă încinsă. Dinamo şi Oţelul sunt la egalitate de puncte şi se bat pentru ultimul loc care asigură promovarea directă, Poli Iaşi fiind singura formaţie sigură de faptul că va evolua pe prima scenă.

Adio promovare directă? Dinamo, veste proastă înainte de ultima etapă din Liga 2!

FRF a anunţat astăzi cluburile care au primit licenţa de SuperLiga. FANATIK a aflat că dintre formaţiile din play-off, au primit Poli Iaşi, Oţelul Galaţi, Dinamo Bucureşti şi Gloria Buzău. Două formaţii nu au drept de promovare.

ADVERTISEMENT

Este vorba de ocupanta locului secund, CSA Steaua, care nu poate promova din cauza formei de organizare a clubului, şi Unirea Dej. Formaţia de pe locul 6 nu a îndeplinit criteriile şi nu va putea juca un eventual baraj.

Dinamo aşteaptă ajutorul Unirii Dej!

Veste proastă pentru Dinamo. Deşi este la egalitate de puncte cu Oţelul Galaţi şi a câştigat ambele confruntări din play-off, “câinii” aşteaptă un pas greşit al gălăţenilor pentru a putea promova direct pentru că primul criteriu de departajare este locul din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Iar formaţia lui Dorinel Munteanu stă mai bine. Oţelul Galaţi urmează să întâlnească Unirea Dej, pe teren propriu. Un adversar demotivat, care nu mai are absolut niciun obiectiv în ultimul meci din liga secundă.

Dinamo va juca pe terenul liderului Poli Iaşi. Dar “câinilor” nu le ajunge victoria pentru promovarea directă, decât în cazul în care se încurcă şi Oţelul Galaţi. Iar în actualele condiţii, aceste şanse scad simţitor.

ADVERTISEMENT

Preşedintele lui Dinamo, laude la adresa antrenorului de la Dej: “Cred în coloana vertebrală a lui Militaru, l-am văzut un tip foarte ambițios”

Preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a declarat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că se bazează în lupta pentru promovare pe “coloana vertebrală” a antrenorului Unirii Dej, Dragoş Militaru:

„Șansele pentru promovarea directă sunt mici, asta e realitatea. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne câștigăm punctele puse în joc.

ADVERTISEMENT

Cred în coloana vertebrală a lui Militaru, l-am văzut un tip foarte ambițios. El a făcut din Dej o echipă foarte puternică și foarte bătăioasă și va arăta asta până în ultimul minut”, a spus Andrei Nicolescu.

Cele trei meciuri din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor vor avea loc duminică, de la aceeaşi oră, 13:00: CSA Steaua – Gloria Buzău, Oţelul Galaţi – Unirea Dej şi Poli Iaşi – Dinamo.

ADVERTISEMENT