ADIO, Rapid! Dan Alexa A PLECAT: “Este imposibil să mai rămîn!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
21/07/2016, 00:05
ADIO, Rapid! Dan Alexa A PLECAT: “Este imposibil să mai rămîn!”

Dan Alexa a anunţat că părăseşte Rapid, după ce giuleştenilor le-a fost amînată cererea de suspendare a falimentului (vezi detalii aici):

“Era cam ultima speranţă să continuăm. Pentru mine lucrurile au fost clare. Pentru mine a fost ultima zi, i-am anunţat şi pe jucători. Am avut speranţe că putem să jucăm în Liga 1. Mîine va anunţa Liga ce se va întîmpla, dar şansele sînt minime, singura variantă e ca Rapid să se înscrie cu juniorii în prima ligă.

Noi nu mai putem face contracte, aşa că pentru mine a fost ultima zi la Rapid. Le mulţumesc suporterilor, pot să privesc în ochi orice rapidist.

Îmi e imposibil să mai rămîn, la fel şi jucătorilor, pentru că nu se mai pot face contracte”, a declarat Alexa.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×