Sport

Adio, Săpunaru!? Dezvăluiri de culise la Fanatik SuperLiga: „Primul conflict de la Rapid va fi între Lennon și Săpunaru”

Cristi Săpunaru și-ar putea lua adio de la locul din primul „11” de la Rapid. Acest detaliu ar putea porni un conflict între căpitanul giuleștenilor și Neil Lennon.
05.07.2024 | 12:50
Adio Sapunaru Dezvaluiri de culise la Fanatik SuperLiga Primul conflict de la Rapid va fi intre Lennon si Sapunaru
Adio, Săpunaru!? Dezvăluiri de culise la Fanatik SuperLiga: „Primul conflict de la Rapid va fi între Lennon și Săpunaru”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Neil Lennon ar putea schimba radical primul „11” de la Rapid București, iar printre fotbaliștii care riscă să își piardă locul în echipa de start se află și Cristi Săpunaru. Horia Ivanovici și specialiștii FANATIK SUPERLIGA au vorbit despre un conflict între căpitanul și tehnicianul giuleștenilor.

Adio, Săpunaru!? Dezvăluiri de culise la Fanatik SuperLiga: „Primul conflict de la Rapid va fi între Lennon și Săpunaru”

Robert Niță a vorbit despre situația de la Rapid București înaintea primului meci oficial din SuperLiga. Fostul atacant din Giulești a dezvăluit că Neil Lennon își dorește să schimbe sistemul de joc la gruparea de sub Podul Grant și așteaptă încă trei transferuri.

ADVERTISEMENT

„A câștigat ultimul meci amical cu 4-0. Cred că se va trece la un altfel de sistem, cred că va juca cu trei pe linia de fund. Să vedem dacă în puținul timp rămas până la meciul de la Arad se vor concretiza tratative, mai sunt în discuții avansate cu trei jucători.

Unul dintre posturile care mai trebuie întârite este și cel de fundaș central, dacă joci în trei ai nevoie de șase fundași. Săpunaru nu a fost la ultimul meci”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru nu a jucat cu Maribor și riscă să își piardă locul din primul „11” în mandatul lui Neil Lennon. Horia Ivanovici este de părere că primul conflict din Giulești va fi între căpitanul și antrenorul celor de la Rapid București.

„Primul conflict major de la Rapid va fi între Săpunaru și Lennon. Săpunaru are o vârstă, cred că Lennon nu e dat pe spate de Săpunaru. Probabil că Lennon vrea să facă o echipă pentru viitor. Nimeni nu îi contestă valoare lui Săpunaru, dar nici Cristiano Ronaldo nu mai este Cristiano Ronaldo la vârsta asta.

ADVERTISEMENT

Primul conflict care va fi la Rapid va fi între Lennon și Săpunaru, vă dau scris”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, show live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Marian Iancu: „Dacă Chiricheș poate, atunci Săpunaru e mai bun”

„Am o părere formată vizavi de Săpunaru. Dacă Chiricheș poate, atunci Săpunaru e mai bun din punctul meu de vedere. Atâta timp cât merge Chiricheș merge și Săpunaru, mie îmi place mai mult Săpunaru. Ambii greșesc din cauza anilor.

ADVERTISEMENT

Chiar și ținând cont de diferența de ani, eu merg pe mâna lui Săpunaru. Cred că va fi o soluție la care va apela antrenorul Rapidului. Săpunaru este un tip de onoare, înțelege situația. Fizic nu poate face compromisuri, este un om care simte.

Eu spun că este preferabil să cadă la o înțelegere cu antrenorul. Dacă antrenorul va stabili lucru ăsta îl va stabili într-un mod onest, nu are nimic cu Săpunaru. Nu are nimic personal să îi reproșeze lui Săpunaru, atunci cred că va înțelege.

Sunt prea multe noutăți, Șucu a preluat frâiele Rapidului din iarnă. Am spus de atunci că vor fi reforme importante în administrație și lot, pentru că sunt doi ani eșuați și nu va mai suporta lucrul ăsta. Este un element de noutate, un antrenor nou și un conducător nou.

Sunt prea multe elemente noi ca să putem spune că vor fi rezultate liniare. Va fi încă un an de formare, asta dacă nu va vinde din calitat”, a declarat Marian Iancu.

ADIO, Sapunaru!? SCHIMBARILE, TRANSFERURILE lui Neil Lennon la Rapid | DEZVALUIRILE lui Robert Nita

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la...
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la Palatul Ştirbey. "Este cea mai frumoasă zi din viața mea"
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei...
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei Hagi, prezenți la biserică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey