OFICIAL! Budescu e “CHINEZ”, cu acte-n regulă! Prima REACŢIE

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
02/02/2016, 11:44
OFICIAL! Budescu e “CHINEZ”, cu acte-n regulă! Prima REACŢIE GALERIE FOTO

UPDATE Ora 12:30 / Constantin Budescu a semnat în urmă cu puţin timp contractul cu Dalian Yifang, pentru o perioadă de 3 ani, urmînd a încasa 1 milion de euro pe sezon din salariu!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU PRIMELE IMAGINI CU BUDESCU IN CHINA!

STEAUA. Constantin Budescu a spus pas ofertei lui Gigi Becali de a veni la Steaua, iar jucătorul giurgiuvenilor a plecat în China, acolo unde va semna un contract cu gruparea din liga a doua Dalian Yifang.

“Este o ofertă bună atît pentru mine, cît şi pentru club. Din punctul meu de vedere, este un pas înainte. Este o echipă care îşi doreşte să promoveze şi investesc foarte mulţi bani. Sper să promovăm anul acesta.

Mi-am dorit din tot sufletul ca Astra să meargă în continuare şi să nu aibă probleme. Sper ca, prin banii care o să vină pe mine, să se rezolve toate problemele şi totul să fie ok.

Am văzut că s-au tot vehiculat sume pe la televizor, sute de mii pe la semnătură, cîştig 3-4 milioane. Nu stau lucrurile chiar aşa, dar este mai bine ca în ţară, oricum.

O să fie mai greu, dar dacă o să joc acolo, probabil o să fiu chemat şi la echipa naţională. Acesta este primul criteriu, să joci la echipa ta de club”, a spus Budescu la plecarea spre China.

Închide ×