Life

Adio, Vulpița! Veronica se întoarce la Blăgești, unde și-a găsit un amant! Reacția Mirelei Vaida: „După atâtea luni…”

09.07.2020 | 18:27
Adio Vulpita Veronica se intoarce la Blagesti unde sia gasit un amant Reactia Mirelei Vaida Dupa atatea luni
Vulpița pleacă la Blăgești! Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Vulpița Veronica nu mai vrea să continue cu Viorel! Soția bărbatului din Blăgești i-a dat cheile de la apartamentul din București și a spus că vrea să plece în satul de unde a plecat în urmă cu câteva luni.

Veronica pleacă la Blăgești, unde și-a găsit un bărbat

Se pare că Veronica și-a găsit un bărbat pe nume Vasile, care locuiește exact la Blăgești. Mirela i-a spus Veronicăi lucrurile pe care le-a aflat despre respectivul individ, mai ales că la redacție a sunat chiar azi, 9 iulie, fosta iubită a acestuia.

ADVERTISEMENT

Veronica a aflat că respectivul Vasile are două fetițe. Vulpița a spus că nu este același Vasile despre care au vorbit Viorel și Mirela Vaida.

„Nu este același Vasile. Nu pot să dau numele lui. E mai tânăr ca Viorel”, a spus Veronica.

Mirela a rămas siderată când a aflat că soția lui Viorel Stegaru vrea să plece înapoi la Blăgești, renunțând la viața bună pe care a trăit-o atâta timp în Capitală.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, sfaturi pe ultima sută de metri pentru Vulpița

Viorel a mărturisit că vrea divorț în instanță, nu la notar, pentru că este copilul la mijloc.

„Mă duc în instanță pentru că avem copilul, nu vreau eu bunuri”, a precizat Vulpoiul.

„După atâtea luni… (…) Veronica, ești un trofeu pentru orice bărbat. Nu mai ești aceeași Veronica. Nimeni nu știe dacă tu vei avea o viață lungă și fericită cu băiatul ăla din Blăgești. Nevoia de a evada te poate duce cu ochii închiși în fața oricăruia. Poate și nevoia de afecțiune. Gândește-te bine”, i-a spus Mirela Veronicăi.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Acces direct a mai aflat că Veronica ar fi planificat inclusiv o nuntă în sat și că, deși nu își dorește să dezvăluie identitatea, oricum se va afla cine este individul pentru care Vulpița vrea să lase tot ce a obținut la București.

Așadar, Vulpița a spus că decizia este mai mult ca sigură: mâine va lua viața de la zero în satul de unde a ajuns la București.

ADVERTISEMENT
Tags: