News

Admitere la Spiru Haret 2019. Care sunt actele necesare dosarului de înscriere

11.07.2019 | 16:36
Admitere la Spiru Haret 2019 Care sunt actele necesare dosarului de inscriere
Ce acte sunt necesare pentru admitere la Spiru Haret. Sursa foto: aushm.wordpress.com

Pentru depunerea dosarului de admitere la Spiru Haret în 2019 există câteva acte necesare, iar principalul document pe care viitorii studenți trebuie să îl prezinte este diploma de Bacalaureat. Una dintre cele mai prestigioase universități din România își așteaptă bobocii de la toamnă. Îți prezentăm mai jos documentele necesare pentru înscrierea la licență și masterat la Spiru Haret.

Acte necesare pentru admiterea la Spiru Haret 2019

Actele necesare pentru admiterea la Spiru Haret sunt de trei tipuri: dovada absolvirii examenului de Bacalaureat, documentele de identificare și o altă serie de documente care pot fi solicitate de secretariatele facultăților. Dosarul trebuie să conțină toate documentele solicitate de universitate pentru a putea fi pus la triere.

Viitorii studenți trebuie să aibă la ei:

  • diploma de Bacalaureat în original;
  • o adeverință de la facultatea unde se află respectiva diplomă de absolvire (în cazul elevilor care urmează a doua facultate);
  • adeverință eliberată de liceu care să certifice absolvirea celor 12 clase.
acte necesare admitere spiru haret - campusul universitar berceni
Campusul universitar din Berceni. Sursa foto: aushm.wordpress.com

La ce facultate sunt prevăzute cele mai multe locuri

Din seria documentelor de identificare trebuie depuse:

  • o copie a cărții de identitate și în original;
  • o copie a certificatului de naștere și în original;
  • dacă este cazul și o copie a certificatului de căsătorie.

Iată aici o fișă de înscriere care poate fi completată de acasă. Alte documente pe care le mai conține dosarul de înscriere pentru admiterea la Spiru Haret sunt adeverința de la medicul de familie și 3 fotografii 3/4 (adică fotografii tip buletin care vor fi folosite pentru carnetul de student și alte documente).

Taxa de înscriere la oricare din facultăți este de 130 de lei. Sunt scutiți de taxe olimpicii. Calendarul admiterii la Universitatea Spiru Haret este 1 iulie – 27 septembrie. Pe 28 septembrie vor fi cunoscute deja locurile pe care le vor ocupa studenții. Există 7 facultăți care își așteaptă studenții de la 1 octombrie în cadrul Universității Spiru Haret.

Este vorba despre facultățile de Științe Juridice și Științe Administrative, Științe Economice, Psihologie și Științele Educației, Medicină Veterinară, Inginerie și Informatică, Litere, Educație Fizică și Sport. Durata studiilor (licență) la Științe Juridice este de 4 ani, de 3 ani la Științele Economice, 3 și la Litere, Educație Fizică, Inginerie și Informatică, Psihologie și Educație. Pentru Medicina Veterinată, durata studiilor este prevăzută pentru 6 ani.

Cele mai multe locuri disponibile sunt la Științe Juridice și Administrative: 300. Cele mai puține locuri sunt la Medicină Veterinară, doar 50. Universitatea Spiru Haret este prima particulară din România, cu o tradiție de mai bine de 28 de ani.

Tags: