ADMITEREA LA LICEU – Astăzi are loc repartizarea computerizată a absolvenţilor de gimnaziu

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
19/07/2016, 08:26
ADMITEREA LA LICEU – Astăzi are loc repartizarea computerizată a absolvenţilor de gimnaziu

Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2016-2017 este programată marţi, iar din 21 până în 29 iulie vor putea fi depuse dosarele de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.
Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCS), marţi are loc repartizarea computerizată a absolvenţilor de gimnaziu.

Afişarea în unităţile de învăţământ gimnazial a listelor cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat este programată miercuri. Tot miercuri, fiecare liceu va afişa lista candidaţilor repartizaţi în acea unitate, iar între 21 şi 29 iulie este prevăzută depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×