Sport

Adnan Golubovic, apărat după gafa care o poate costa retrogradarea pe Dinamo: „E cel mai bun portar din Liga 1”

Adnan Golubovic a gafat incredibil în a doua repriză a meciului U Cluj - Dinamo, scor 3-3. Portarul alb-roșiilor a fost apărat de un membru al staff-ului din Ștefan cel Mare.
05.05.2024 | 11:45
Adnan Golubovic aparat dupa gafa care o poate costa retrogradarea pe Dinamo E cel mai bun portar din Liga 1
Adnan Golubovic a fost apărat de antrenorul cu portarii de la Dinamo după gafa din meciul cu U Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Adnan Golubovic a gafat copilărește în minutul 61 al meciului terminat la egalitate de Dinamo, scor 2-2 cu U Cluj, în penultima etapă a play-out-ului SuperLigii. La scorul de 2-1 pentru Dinamo, Golubovic a ieșit neinspirat, iar Dorinel Oancea a marcat cu poarta goală.

Adnan Golubovic, apărat după gafa care o poate costa retrogradarea pe Dinamo: „E cel mai bun portar din Liga 1”

Alessandro Caparco, antrenorul cu portarii de la Dinamo, l-a apărat pe Adnan Golubovic după gafa de pe Cluj Arena. Italianul este de părere că slovenul de la Dinamo este cel mai bun portar din prima ligă a României.

ADVERTISEMENT

”E prima greșeală pe care o face în acest sezon. Din punctul meu de vedere, e cel mai bun portar din Liga 1, are mari calități. Și Târnovanu îmi place foarte mult. Adnan e un portar care nici la antrenamente nu acceptă când primește gol, ceea ce e un plus.

Aici (n.r. la golul de 2-2 al Universității Cluj) a fost încurcat de Politic. El a vrut să rețină mingea. E prima greașeală din acest an, nu știu câți alți portari fac doar o greșeală într-un an întreg. Eu sunt sigur că multe dintre puncte au fost aduse de Golubovic.

ADVERTISEMENT

Problema este când greșește portarul. Pentru asta, trebuie să ai personalitate mare ca să fii portar. Golubovic a avut o neatenție într-un singur an”, a declarat Alessandro Caparco, la TV Digi Sport.

Mihai Stoica este de altă părere: „Să faci așa ceva”

U Cluj a deschis rapid scorul cu Dinamo. Daniel Popa a marcat în minutul 6, însă „câinii” au restabilit egalitatea până la pauză prin Ahmed Bani. Milanov a adus-o pe echipa lui Zeljko Kopic în avantaj în minutul 48.

ADVERTISEMENT

A urmat gafa lui Adnan Golubovic din minutul 60, iar U Cluj a restabilit egalitatea. Ambele formații au mai înscris câte un gol până la finalul meciului și au terminat la egalitate, scor 3-3. Șansele „câinilor” pentru salvarea de la retrogradare s-au diminuat considerabil.

Clubul din Ștefan cel Mare a primit din nou gol în prelungiri și a pierdut două puncte importante. Mihai Stoica l-a taxat pe Adnan Golubovic pentru gafa incredibilă de pe Cluj Arena. „Când îţi face portarul asemenea gafă, nu cred că poate antrenorul să…

ADVERTISEMENT

Aia e o gafă care te poate costa menţinerea pe prima scenă. Un portar care n-a arătat rău anul ăsta, dar să faci aşa ceva. Are probleme la centrări. Sunt portari mari care au probleme la centrări”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT