News

Adolescent de 15 ani ucis într-o bătaie cu un hoț care i-a intrat în casă. Poliția l-a prins pe criminal

02.10.2019 | 12:16
Adolescentul a fost ucis în luptă. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Un adolescent de 15 ani a fost ucis într-o bătaie cu un hoț care i-a intrat în casă. Băiatul, domiciliat în Florida s-a luptat cu un bărbat încercând să își protejeze sora de numai 5 ani, dar a fost omorât de atacator. Khyler Edman era acasă cu sora lui, în orașul Port Charlotte, atunci când un străin a intrat în locuința lor.  Zgomotul i-a atras atenția inițial tânărului care nu a ezitat și a sărit să-și apere casa și pe sora sa mai mica.

Adolescent de 15 ani ucis într-o bătaie cu un hoț care i-a intrat în casă.

Băiatul a fost rănit grav și a murit la puțin timp după, fiind găsit de polițiștii ajunși la fața locului deja decedat. Între timp, suspectul părăsise locul faptei, dar oamenii legii au dat repede de el, în apropierea casei băiatului. Acesta avea mai multe răni pe corp și a încercat să fugă de polițiști. Bărbatul a fost capturat și identificat ca fiind Ryan Clayton Cole. Până la crimă avea la activ mai multe spargeri în zonă, după cum au relatat localnicii.

ADVERTISEMENT

Familia băiatului strânge acum bani pentru cheltuielile de înmormântare. „Am fost alertați de mai mulți oameni care ne-au anunțat că într-o casă vecină s-au auzit inițial zgomote suspecte, țipete și chiar urlete. Tot de acolo s-a văzut destul de clar silueta unui bărbat care fugea, bărbatul nefiind cunoscut oamenilor ca locatar al acelei case.

Adolescent de 15 ani ucis într-o bătaie cu un hoț care i-a intrat în casă. Criminal
Adolescentul a fost ucis în luptă. Sursa foto – facebook

Poliția l-a prins pe criminal

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție pentru a cerceta ceea ce s-a petrecut. Din păcate, polițiștii au descoperit și cadavrul unui tânăr în vârstă de numai 15 ani. Acesta prezenta răni serioase pe trup și era clar că a fost implicat într-o bătaie. În ciuda ajutorului oferit, medicii nu au mai avut ce face decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Manevrele de resuscitare au fost în zadar. La puțin timp, chiar în apropierea casei, Poliția a reușit să-l prindă pe principalul suspect al crimei”, au spus reprezentanții poliției din Port Charlotte

 

 

Tags: