News

Adolescentă bătută de alte fete cu pumnii și picioarele la Zalău. Poliția a deschis dosar penal. Video

02.05.2020 | 18:00
Adolescenta batuta de alte fete cu pumnii si picioarele la Zalau Politia a deschis dosar penal Video
ADVERTISEMENT

O adolescentă a fost bătută de alte fete cu pumnii și picioarele la Zalău, iar poliția s-a sesizat după ce imaginile au ajuns pe rețele de socializare.

Adolescentă bătută de alte fete cu pumnii și picioarele la Zalău

Conform Adevărul, scenele șocante cu adolescenta bătută cu pumnii și picioarele la Zalău s-au petrecut în data de 23 aprilie, însă filmarea a ajuns în spațiul public o săptămână mai târziu.

ADVERTISEMENT

În imaginile filmate cu telefonul mobil apar mai multe adolescente care mai întâi se amuză pe seama unei tinere, apoi încep să o agreseze, lovind-o cu pumnii şi picioarele şi trăgând-o de păr.

Victima încearcă să se apere, însă este pusă la pământ de către agresoarele sale şi lovită în continuare. În tot acest timp, de pe margine, se aud vocile unor băieţi care încurajează bătaia, distrându-se.

ADVERTISEMENT

Persoanele implicate, amendate pentru nerespectarea ordonanţelor militare

Enervată de faptul că victima a ripostat, una dintre agresoare o loveşte cu ură cu piciorul în burtă şi cu palma peste cap, urlând: ”Dai în mine? Tu ştii cine sunt eu? Mă tragi tu pe mine de păr? Ai tupeu să te ridici? Mai ai?”

”Polițiștii s-au sesizat din oficiu și în scurt timp au identificat victima, în persoana unei adolescente de 16 ani. De asemenea, au fost identificate și persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba de patru adolescente, din municipiul Zalău”, se arată într-un comunicat al poliției.

ADVERTISEMENT

Victima a depus plângere în prezența tatălui, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, urmând a fi stabilit și mobilul infracțiunii.

”De asemenea, pentru nerespectarea ordonanţelor militare, persoanele implicate în acest incident au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 14.000 de lei”, a spus Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

ADVERTISEMENT

Scene revoltătoare surprinse la mijlocul lunii februarie în municipiul Huși, județul Vaslui, unde un băiat de doar 12 ani a fost bătut cu bestialitate în plină stradă.

ADVERTISEMENT
Tags: