News

Adolescentă de 16 ani din Târgu Mureș, dată dispărută de ieri. Fata a ieșit în curtea casei și nu s-a mai întors

24.09.2019 | 17:41
Adolescenta de 16 ani din Targu Mures data disparuta de ieri Fata a iesit in curtea casei si nu sa mai intors
Adolescentă din Târgu Mureș dispărută de mai bine de 24 de ore. Sursa foto: știrileprotv.ro

O nouă dispariție pune pe jar Poliția, de data aceasta în județul Mureș. O adolescentă de 16 ani din Târgu Mureș a fost dată dispărută de părinții ei. Fata a ieșit în curtea imobilului și nu s-a mai întors de ieri dimineață. Părinții au sunat la poliție să raporteze dispariția, îngrijorați fiind după recentele cazuri de dispariții din România care s-au sfârșit tragic.

Adolescentă de 16 ani din Târgu Mureș, dată dispărută de ieri încoace

După cazurile de la Caracal și Gura Șuții, o nouă dispariție i-a alertat pe polițiștii români, semnalată de data aceasta în Mureș. Este vorba despre o fată de 16 ani pe nume Istoica Zsuzsanna. Fata a ieșit în curte ieri dimineață, la ora 06:00 și nu s-a mai întors de atunci acasă, notează știrileprotv.ro.

Fata de 16 ani are următoarele semnalmente: 1,65 metri înălțime, în jur de 50 de kilograme, păr blond, lung și ochi căprui. În momentul dispariției fata era îmbrăcată cu o bluză de culoare roz, rochie cu imprimeuri florale tot roz, sandale negre cu toc și cu buline albe, potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Mureș.

adolescentă dispărută târgu mureș
IPJ Mureș a transmis populației semnalmentele după care poate fi recunoscută tânăra. Sursa foto: antena3.ro

Cetățenii români pot suna la un număr de telefon dacă au văzut-o pe tânără

Poliția Mureș a pus la dispoziție și un număr de telefon la care românii care au văzut-o pe tânără pot suna pentru a oferi informații. Numărul de telefon este: 0265202467. Acesta este numărul de la Compartimentul Urmăriri, însă cetățenii pot apela cu încredere și numărul de Urgențe 112 dacă au văzut-o pe adolescentă.