ADVERTISEMENT
News

Adolescentă de 17 ani, filmată în timp ce se luptă cu un urs care i-a atacat câinii, în SUA. Video

Tânăra de 17 ani a fost filmată când a luptat cu ursul, pentru a-și salva câinii.
Autor: Andreea Marin | 02.06.2021 | 16:55
Adolescentă de 17 ani, filmată în timp ce se luptă cu un urs care i-a atacat câinii, în SUA. Video
Adolescentă de 17 ani, filmată în timp ce se luptă cu un urs care i-a atacat câinii, în SUA. Video. Sursa foto: Captură video

Adolescenta de 17 ani este considerată acum o adevărată eroină, după ce a luptat cu un urs care îi ataca patrupezii, chiar în curtea casei sale. Intervenția fetei a făcut ca o tragedie să fie evitată.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 17 ani a fost filmată când a luptat cu ursul respectiv

Hailey, în vârstă de 17 ani, a ieșit afară din casă pentru a vedea care este motivul pentru care câinii săi latră atât de tare, și nu mică i-a fost mirarea când a văzut că acolo se afla un urs.

Este vorba despre un animal ce pare a fi ajuns deja la maturitate, fiind un exemplar mare. Cel mai probabil, este vorba despre o mamă urs, fiindcă alături de ea se afla un pui.

Când ursul se plimba nestingherit pe acel perete exterior al casei, el era urmat de puiul său, care s-a retras imediat atunci când câinii au venit acolo și au început să latre.

ADVERTISEMENT

„Sinceră să fiu, nu cred că l-am împins-o atât de tare, dar suficient cât să-și piardă echilibrul. Mi-am luat câinii și am fugit de acolo”, a spus ea, potrivit abc7.com.

Cum s-a terminat întâmplarea

Hailey a declarat, ulterior, că nu a știut că este un urs, pentru că ea a fugit de îndată la câinii ei și l-a împins pe acesta cu toată forța, pentru a cădea de pe balcon. Din fericire, ursul nu s-a mai întors.

„Sincer, nu știam că este un urs până imediat după ce l-am împins. Nu mi-am dat seama că este un urs”, a spus Hailey.

ADVERTISEMENT

Nu s-a anunțat până în acest moment care este starea ursului, dacă el a fost rănit, sau dacă puiul ei se simte bine. Cert este că astfel de vizite ale urșilor sunt destul de dese.

Specialiștii spun că ceea ce a făcut adolescenta de 17 ani este un lucru periculos și nu recomandă ca oamenii să interacționeze cu urșii, având în vedere că ei pot cauza foarte ușor răni grave.

ADVERTISEMENT

Hailey s-a ales cu un deget luxat în urma acestei confruntări cu ursul, dar și cu câteva vânătăi pe genunchi, dar este foarte fericită că a acționat și a reușit să își salveze câinii.

„Nu vreau să știu ce s-ar fi întâmplat dacă ursul o rănea sau chiar ar fi luat-o, așa că am făcut ceea ce trebuia să fac”, a mai spus adolescenta.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!