News

O adolescentă din Brașov este dispărută de cinci luni. Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a o găsi

O adolescentă din Brașov este căutată de Poliție de cinci luni. Aceasta a plecat la școală, în septembrie 2021, iar de atunci nu s-a mai întors acasă. Poliția solicită ajutorul populației.
15.02.2022 | 19:12
O adolescenta din Brasov este disparuta de cinci luni Politia cere ajutorul populatiei pentru a o gasi
O adolescentă din Brașov este dispărută de cinci luni. Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a o găsi. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Polițiștii din județul Brașov sunt în căutarea unei fete în vârstă de 16 ani din Codlea. Aceasta a dispărut de acasă în urmă cu cinci luni, în septembrie 2021.

O fată de 16 ani din Brașov, dată dispărută de cinci luni. Ce a transmis Poliția

Părinții nu au dorit, inițial, ca acest caz de dispariție să fie mediatizat, dar acum ei le-au solicitat polițiștilor să solicite ajutorul populației, în speranța că fata lor va reveni acasă.

ADVERTISEMENT

Fata trebuia să meargă la școală, în septembrie 2021, dar nu s-a mai întors deloc.

Este vorba, așadar, despre o plecare voluntară și nimeni nu știe ce s-a întâmplat între timp, sau care este motivul pentru care fata nu a mai ajuns înapoi la părinții ei.

Mama tinerei a fost cea care a alertat autoritățile, au transmis polițiștii.

„Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată de către o femeie din municipiul Codlea, județul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu, pentru a merge la școală, la data de 28 septembrie 2021 și nu a revenit până în prezent.

ADVERTISEMENT

La momentul plecării voluntare, familia nu a fost de acord cu mediatizarea cazului”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Care sunt semnalmentele fetei. Aceasta pleca des de acasă

Fata are 50 de kilograme, circa 1,65 m și era îmbrăcată cu haine sport, de culoare gri atunci când a plecat de acasă. De asemenea, ea avea un ghizodan roz și nu avea un telefon mobil la ea.

ADVERTISEMENT

„Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m, greutate 50 kg, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, băiețește, constituție atletică, fără semne particulare.

La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare gri, geacă de culoare albastră cu gri, pantofi sport de culoare roz cu portocaliu, ghiozdan de culoare roz. Nu are asupra sa telefon mobil”, a mai transmis sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Totodată, oamenii legii au mai transmis și faptul că se știa că fata pleca destul de des de acasă, dar mereu s-a întors. Acum, au trecut cinci luni și ea nu a mai venit.

„Tânăra este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu, aceasta fiind depistată de către polițiști sau revenind singură la domiciliu”, a mai informat Poliția Brașov.

ADVERTISEMENT
Tags: