News

Adolescentul criminal din Botoșani, condamnat la închisoare. A ucis o tânără anul trecut, la o ședință foto

25.09.2019 | 10:14
Adolescentul criminal din Botosani condamnat la inchisoare A ucis o tanara anul trecut la o sedinta foto
Bogdan Ionel, adolescentul de 17 ani, care a ucis-o cu sânge rece o tânără de 18 ani a fost condamnat la închisoare. Sursa foto: observator.tv

Bogdan Ionel, adolescentul de 17 ani care a ucis cu sânge rece o fată mai mare cu un an a fost condamnat la închisoare. Minorul s-a întâlnit cu Petronela Mihalachi  într-o pădure de la marginea orașului Botoșani pentru o ședință foto, dar băiatul a omorât-o cu zeci de lovituri de cuțit.

Bogdan Ionel, adolescentul criminal din Botoșani a primit o sentință de 14 ani de închisoare

Bogdan Ionel era un adolescent ca oricare altul până anul trecut când a omorât cu sadism o tânără cu un an mai mare. Crima odioasă s-a petrecut în luna aprilie într-o pădure de lângă Botoșani. Adolescentul, pasionat de fotografie, s-a întâlnit cu victima pentru o ședință foto, dar totul a luat o întorsătură tragică. Petronela Mihalachi i-a spus adolescentului că prietena lui are probleme mari cu greutatea, iar acesta s-a simțit jignit și a reacționat în cel mai urât mod. Bogdan avea în trusa de fotografiat și un cuțit, pe care l-a scos și a înjunghiat-o pe adolescenta de 18 ani cu zeci de lovituri. Mai exact, Petronela a fost înjunghiată de 30 de ori.

La mai bine de un an de la producerea crimei din Botoșani procurorii au decis ca adolescentul să fie condamnat la închisoare în dosarul de omor calificat deschis de Curtea de Apel Suceava. Acesta urmează să petreacă următorii 14 ani într-un centru de reeducare având în vedere că este minor.

Adolescentul și-a recunoscut crima
Bogdan Ionel a înjunghiat-o pe Petronela Mihalachi de 30 de ori. Sursa foto: observator.tv

Adolescentul de 17 ani și-a recunoscut imediat crima

Bogdan Ionel avea doar 16 ani când a produs crima odioasă. Minorul locuia alături de sora sa mai mare cu cinci ani, Bianca. Situația familială era una foarte complicatî pentru băiat având în vedere că tatăl lui a fost dat dispărut în urmă cu mulți ani, iar mama sa era plecată la muncă în Italia încă de când Bogdan avea numai 5 ani. Cei doi frați nu prea se înțelegeau, mai ales după ce Bogdan se îndrăgostise de o fată dintr-un centru de plasament pe nume Mihaela. Mai multe rude, dar și mama adolescentului i-au cerut băiatului să se despartă de Mihaela invocând mai multe motive chiar și faptul că fata aparţine cultului Martorii lui Iehova.

În ziua crimei Bogdan și Bianca s-au certat, și-au trimsi mesaje urâte și s-au jignit reciproc, inclusiv pe rețelele de socializare. După ce a înjunghiat-o pe Petronela, Bogdan a ieșit pe stradă plin de sânge pe pantaloni și a plecat apoi acasă. Adolescentul a ajuns la locuință în jurul orei 20:00, iar trei ore mai târziu a fost ridicat de polițiști. Adolescentul și-a recunoscut crima, dar pe parcursul anchetei și-a schimbat de mai multe ori declarațiile.