ADVERTISEMENT
Fotbal intern

ADPD sare în ajutorul juniorilor de la Dinamo. Gest incredibil al suporterilor

Autor: Traian Terzian | 29.10.2020 | 16:24
ADPD sare în ajutorul juniorilor de la Dinamo. Gest incredibil al suporterilor
Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo (ADPD) sare în ajutorul juniorilor clubului din Ștefan cel Mare și închiriază terenurile de antrenament pentru a fi folosite gratuite de aceștia. Sursă foto: Facebook ADPD

Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo (ADPD) sare în ajutorul juniorilor clubului din Ștefan cel Mare și închiriază terenurile de antrenament pentru a fi folosite gratuite de aceștia.

ADVERTISEMENT

Fanii din acest proiect au avut o întâlnire cu Ionuț Popa (Comandantul CS Dinamo), Dorin Șerdean (Preşedinte Executiv Dinamo) și Ioan Mărginean (Manager General Dinamo)

La întrunirea ce a avut loc în Ștefan cel Mare au mai participat Cornel Ţălnar (Preşedinte Centru de Copii şi Juniori Dinamo) şi marea glorie a ”câinilor”, Ionel Augustin.

ADVERTISEMENT

Juniorii lui Dinamo, ajutați de ADPD

După această întrevedere, ADPD a anunţa că va închiria terenurile de antrenament din complexul sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare, care aparţine CS Dinamo, şi le pune la dispoziţie în mod gratuit, pentru toate grupele de juniori ale grupării din Liga 1.

”Cu ocazia acestei întâlniri s-au pus bazele unei colaborări între ADPD şi FC Dinamo, prin care Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo se va implica activ în promovarea tinerelor talente din cadrul clubului nostru prin închirierea terenurilor de antrenament din Complexul Sportiv şi punerea lor la dispoziţie în mod gratuit, pentru toate grupele de juniori de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Totodată, ADPD se va ocupa de procurarea echipamentelor de prezentare şi antrenament pentru echipele noastre U17 şi U19. Sperăm să fie o implicare de bun augur, să participăm împreună cu toţi suporterii la creşterea în condiţii optime a viitoarelor vedete dinamoviste”, a precizat ADPD.

ADPD părea să fie o idee complet ieșită din peisaj, însă fanii au revenit cu un mesaj prin care anunțau că vor să ajute financiar Academia Dinamo și că au discutat pe această temă cu Ioan Mărginean, pe care îl numesc managerul general al clubului.

ADVERTISEMENT

Oameni precum Cornel Dinu, Radu Ștefan sau Ionuț Lupescu au decis să se alăture ambelor proiecte, ADPS și DDB, după cum a dezvăluit Mihnea Ionescu în exclusivitate pentru FANATIK.

Cei 500 de membri strânși în ADPD au adunat suma de 195.409 lei (aproximativ 40.000 de euro) prin care vor ajuta Academia Dinamo, aflată în mari dificultăți din cauza lipsei de resurse materiale. Este încă un semnal că suporterii dinamoviști nu mai suportă amânările repetate ale investitorilor spanioli, reprezentați de Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!