Fotbal intern

ADPD, scrisoare deschisă pentru Ionuţ Negoiţă! Patru întrebări pentru patronul lui Dinamo: “Este de vânzare cu adevărat?” Foto

23.05.2020 | 22:02
ADPD scrisoare deschisa pentru Ionut Negoita Patru intrebari pentru patronul lui Dinamo Este de vanzare cu adevarat Foto
ADVERTISEMENT

Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo a transmis o scrisoare deschisă pentru Ionuț Negoiță, actualul patron al „câinilor”, căruia îi adresează patru întrebări despre vânzarea clubului.

Scrisoarea deschisă trimisă de ADPD către Ionuț Negoiță

Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo i-a transmis o scrisoare deschisă lui Ionuț Negoiță, prin intermediul rețelelor de socializare, în care îi pun patru întrebări actualului patron al lui Dinamo. În plus, fanii au dezvăluit câteva detalii despre oferta făcută de ADPD, prezentată în exclusivitate de FANATIK în luna aprilie.

ADVERTISEMENT

SCRISOARE DESCHISĂ

DINAMO este în pericol, aflându-se pe ultima treaptă a demnităţii și totuși permitem în continuare tacit ca adevărul să fie mistificat la vedere.

Investiții zero, rezultate zero, iar viitorul seamănă tot mai mult cu finalul unui film de groază.
Cumpărătorii sunt alungați, vânzătorul este absent, în timp ce Dinamo se luptă cu supraviețuirea”

ADVERTISEMENT

Domnule Ionuț Negoiță,

În data de 17 aprilie v-am trimis oferta prin care Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo și-a manifestat intenția de a cumpăra pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo.
Ne-ați pus în așteptare, ați promis că reveniți cu un răspuns dar acesta nu a mai venit.

Văzând ca jucătorii se plâng că nu și-au primit salariile de la începutul anului, ne-am gândit că banii pe care ADPD îi are în acest moment ar putea ajuta într-o anumită măsură rezolvarea acestei situații și v-am trimis o nouă propunere”, începe scrisoarea celor de la ADPD.

Scrisoarea ADPD pentru Ionuț Negoiță. Sursă foto: Facebook
Scrisoarea ADPD pentru Ionuț Negoiță. Sursă foto: Facebook
Scrisoarea ADPD pentru Ionuț Negoiță. Sursă foto: Facebook
Scrisoarea ADPD pentru Ionuț Negoiță. Sursă foto: Facebook

Întrebările celor de la ADPD pentru Ionuț Negoiță

„Pe 19 mai v-am trimis propunerea de a direcționa de urgență 40 000 de euro către Dinamo în schimbul unui procent de acțiuni. Nu am făcut-o public pentru a nu deranja negocierile cu spaniolii. Nu ne-ați răspuns nici de data asta.

Analizând tot ce se întâmplă în jurul acestei vânzări a echipei, ne punem și noi anumite întrebări:

Este Dinamo de vânzare cu adevărat?

Este Dinamo de vânzare pentru oricine își manifestă intenția de a cumpăra, cu excepția Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo?

Nu merită suporterii dinamoviști care s-au alăturat programului socios ADPD același respect pe care îl acordați celor care vă finanțează acum afacerea?

Nu credeți că orice zi în plus cu dumneavoastră la conducerea echipei este o zi în minus pentru Dinamo în lupta pe care o duce cu supraviețuirea?”, se arată în comunicatul Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo.